Survivor 5: "Κλάμα" στο Twitter με το αγώνισμα επάθλου - Οι χρήστες θυμήθηκαν την επική ατάκα του Γιώργου Ασημακόπουλου

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5:

Το βράδυ της Κυριακής (12/6) ξεκίνησε ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor 5 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ωστόσο, όπως παρακολουθήσαμε πριν από λίγα λεπτά η ψυχολογία των περισσότερων παικτών ήταν αρκετά κατεβασμένη μετά από την αποχώρηση της Βρισηίδας η οποία έφτασε επίσης σήμερα στα πάτρια εδάφη.

Από την άλλη, παρακολουθήσαμε πως ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως απόψε θα ριχτούν στον στίβο προκειμένου να κερδίσουν το αγώνισμα επάθλου. Βέβαια, μετά από την διαμόρφωση των νέων ομάδων όποια τα καταφέρει, θα ταξιδέψει μέχρι στην Punta Cana και συγκεκριμένα στο Coco Bongo.

Βέβαια, οι χρήστες του Twitter δεν ξεχνούν μιας και δεν δίστασαν να δώσουν το παρών με τα πιο επικά σχόλια καθώς το περσινό Survivor είχε γίνει viral, εξαιτίας του Γιώργου Ασημακόπουλου και τις ατάκας του. Επόμενο ήταν να δούμε για δεύτερη χρονιά το Twitter να παίρνει φωτιά με τα tweets.

"Κλάμα" στο Twitter με το αγώνισμα επάθλου στο Survivor 5 και την Punta Cana

Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού στο Survivor 5

Ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor 5 αναμένεται να παρακολουθήσουμε απόψε 12/6 το βράδυ και όπως κάθε φορά έτσι και τώρα το Youweekly σας έχει το χρώμα της ομάδας που νικά, όπως και το όνομα του πιθανού νικητή.

Όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε χθες, Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στις 2 ομάδες λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού πως όλα αλλάζουν, μιας και το παιχνίδι γίνεται ατομικό, μόνο όμως όσον αφορά τις ασυλίες, κάτι που περίμεναν πως και πως όλοι οι εναπομείναντες παίκτες.

Μάλιστα, λίγο μετά σας αποκαλύψαμε επίσης και τις 2 ομάδες που θα διαμορφωθούν, με τους αρχηγούς της καθεμίας αντίστοιχα. Συγκεκριμένα λοιπόν, για την κόκκινη ομάδα αρχηγός θα είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ όπου μαζί του θα είναι ο Στάθης Σχίζας, η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Από την άλλη, ο αρχηγός για την Μπλε ομάδα είναι ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος επέλεξε την Σταυρούλα Χρυσαειδή, την Ασημίνα Χατζηανδρέου αλλά και τον Νίκο Γιάννη.

Πάμε τώρα στα αποψινά...

Το βράδυ οι 2 ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο φαγητού και σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η ομάδα που θα το κερδίσει 100% είναι η νέα Μπλε!