MasterChef 6: Απογοητευμένοι οι χρήστες του Twitter με την προτελευταία δοκιμασία του φετινού ριάλιτι

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Απογοητευμένοι οι χρήστες του Twitter με την προτελευταία δοκιμασία του φετινού ριάλιτι

Πως και πως περιμένουν οι τηλεθεατές του STAR τον μεγάλο τελικό του MasterChef 6 όπου θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης (15/6). Από την άλλη, όπως παρακολουθήσαμε το χθεσινοβραδινό (14/6) επεισόδιο οι εξελίξεις ήταν αρκετές μιας και η προτελευταία δοκιμασία του φετινού ριάλιτι έφτασε στο τέλος της. (Δείτε εδώ τον μεγάλο νικητή)

Συγκεκριμένα, η συγκίνηση ήταν μεγάλη για τους δυο διαγωνιζόμενους μιας και λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη δοκιμασία, στο πλατό εισέβαλαν φίλοι και συγγενείς προκειμένου να εμψυχώσουν τους διαγωνιζόμενους.

Βέβαια, οι χρήστες του Twitter έδωσαν για ακόμη μια φορά το παρών τους καθώς τα σχόλια πήραν "φωτιά" και όχι άδικα. Συγκεκριμένα, οι χρήστες ζήτησαν να είναι του χρόνου μικρότερος σε διάρκεια και να μην δείχνει σαν επανάληψη των προηγουμένων.

Το ξέσπασμα των χρηστών στο Twitter για το MasterChef 6

Εξελίξεις με το μέλλον του MasterChef - Έγινε η ανακοίνωση

Απόψε (15/6) πρόκειται να δούμε τον μεγάλο τελικό του MasterChef 6 και την ανακοίνωση του παίκτη που θα πάρει τα 50.000 ευρώ και τον τίτλο του νέου Έλληνα MasterChef. Καλλιόπη και Πάνος θα ριχτούν στη μάχη και η αναμέτρηση θα είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Ήδη το χθεσινό (14/5) επεισόδιο ήταν εξαιρετικά συναισθηματικά φορτισμένο για τους δύο φιναλίστ καθώς στο πλατό μπήκαν τόσο οι παλιοί παίκτες όσο και οι μαμάδες τους για να τους στηρίξουν στη δύσκολη μαγειρική δοκιμασία (δείτε εδώ το υπέροχο στιγμιότυπο).

Πριν καλά καλά προλάβει ωστόσο να ολοκληρωθεί ο έκτος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής, το Star αποφάσισε να ανακοινώσει πως το MasterChef πρόκειται να επιστρέψει και με έβδομη σεζόν.

Έτσι έχει ήδη κυκλοφορήσει το trailer για να δηλώσει συμμετοχή όποιος μάγειρας ενδιαφέρεται να δοκιμάσει την τύχη του (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής για φέτος).