Survivor 5: «Μπράβο ρε Άση! Έτσι θα τον πετάξεις...» - Το Twitter αποθεώνει την Ασημίνα

Αφού έδωσε τη χαριστική βολή στο Σπύρο

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Μπράβο ρε Άση! Έτσι θα τον πετάξεις...» - Το Twitter αποθεώνει την Ασημίνα

Η τρίτη ασυλία βρίσκεται σε εξέλιξη στο Survivor 5 με έξι παίκτες να αγωνίζονται απόψε, αφού Σταυρούλα και Άρης έμειναν εκτός. Ο Σπύρος έχασε από νωρίς τις 4 ζωές του στα προημιτελικά, με την Ασημίνα να του δίνει τη χαριστική βολή και έτσι να παίρνει εκείνη το αίμα της πίσω μετά τις μπιχτές που της έριξε νωρίτερα.

Και εκεί που μέχρι τώρα στο Twitter δεν στήριζαν ιδιαίτερα την Ασημίνα, σήμερα, αφού πέταξε έξω τον Μαρτίκα, οι υποστηρικτές της την αποθέωσαν δικάζοντας παράλληλα για άλλη μία φορά τον Μαρτίκα.

Το Twitter αποθεώνει Ασημίνα και δικάζει Μαρτίκα

twitter ασημινα κατα μαρτικα

twitter ασημινα αποθεωση

twitter ασημινα

twitter ασημινα

Τα ''καρφιά'' Ασημίνας και Νίκου κατά του Σπύρου στο Survivor 5

Το σημερινό επεισόδιο (15/6) στο Survivor 5 ξεκίνησε και όλοι είχαν κάτι να σχολιάσουν αι να πετάξουν τη σπόντα τους. Η μπάλα ''πήρε'' κυρίως το Σπύρο αλλά και την Ασημίνα, οι οποίοι είναι οι μέχρι στιγμής υποψήφιοι προς αποχώρηση.

«Δεν έχω να πω τίποτα με το Σπύρο. Είναι ψεύτης. Είναι όπου φυσάει ο άνεμος. Μία προς τον Τάλα, μία προς τον Στάθη...Δε πρόκειται να αλλάξει. Δε μπορώ να ασχοληθώ άλλο μαζί του. Χαλιέμαι όταν μιλώ μαζί του», σχολίασε χαρακτηριστικά η Ασημίνα.

Από την άλλη, ο Νίκος ανέφερε για το σκηνικό με την αποχώρηση της Βρισηίδας:« Τρώει κολλήματα. Δε βγάλαμε εμείς τη Βρισηίδα. Εκείνη το ζήτησε γιατί είχε κουραστεί»

Σε άλλο σημείο η Ασημίινα πρόσθεσε για την υποψηφιότητά της στο Survivor: «Όσοι έχουμε μείνει, κοιτά να φάει ο ένας τον άλλον. Οπότε νομίζω ότι η χθεσινή ψηφοφορία ήταν ξεκάθαρα για να φύγω από το παιχνίδι. Για να με βγάλουν απέναντι στον Σπύρο και να με διώξουν για να μην έχουν κάποιον απέναντί τους με βάση τη δημοτικότητα, την αγωνιστικότητα κ.λ.π. Ήταν τελείως στρατηγική για να με διώξουν γιατί ο Σπύρος έχει διώξει πάρα πολλούς»