Νικητής και στο Twitter o Παναγιώτης Κουμουνδούρος - Αποθέωση μετά τo τέλος του ριάλιτι

Όλα τα τιτιβίσματα που αφιερώθηκαν στον νικητή του Masterchef

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Νικητής και στο Twitter o Παναγιώτης Κουμουνδούρος - Αποθέωση μετά τo τέλος του ριάλιτι

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος ήταν ο μεγάλος νικητής του χθεσινοβραδινού 15/6 τελικού του φετινού Masterchef, αλλά και των 50.000 ευρώ που συνοδεύουν τον τίτλο. Φαίνεται όμως πως δεν έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μόνο με τις μαγειρικές του ικανότητες, καθώς οι χρήστες του Twitter δεν βαρέθηκαν να τον αποθεώνουν χθες βράδυ, ως πρότυπο παιδιού και χαρακτήρα, αφού είναι από τους λίγους νικητές ριάλιτυ που διακρίνεται από τέτοια σεμνότητα.

Ο αγαπημένος σεφ λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, άνοιξε ξανά το προφίλ του στο instagram, το οποίο είχε κλειστό για όλο το διάστημα που παρέμεινε στο παιχνίδι και είδε τους followers του να ανεβαίνουν κατακορυφα. Προχώρησε ωστόσο και σε μια σειρά αναρτήσεων με τις οποίες θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του αλλά και να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον στήριξε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Τα τιτιβίσματα στο Twitter για το ήθος του Παναγιώτη Κουμουνδούρου

Η ηλικία, η καταγωγή και όσα δεν ξέρατε για τον Κουμουνδούρο, τον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζάντε ήταν δύο παίκτες, που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τέλος του Μasterchef 6 διεκδικώντας την κούπα και το μεγάλο έπαθλο. Μετά από πολύ κόπο και πολλά πιάτα, ο Παναγιώτης ήταν εκείνος, που αναδείχθηκε.

Ο σεφ πολύ συγκινημένος απέσπασε πολύ όμορφα σχόλια από τους κριτές και μετά το άκουσμα του ονόματος του έλαβε αγκαλιά και πολλά συγχαρητήρια από τους παλιούς συμπαίκτες του. Μάλιστα με το που βγήκε από το σπίτι μετά από τόσους μήνες εγκλεισμού έσπευσε να κάνει τις πρώτες του αναρτήσεις στο instagram, απευθυνόμενος αυτή τη φορά στον κόσμο.

Ο Μανιάτης μάγειρας είναι 28 χρονών και είχε στο μυαλό του μόνο τη νίκη και μάλιστα είχε τονίσει πως αν τα καταφέρει και αγγίξει το μεγάλο έπαθλο, θα ανοίξει το δικό του εστιατόριο. Τελικά τα κατάφερε με ηρεμία και ησυχία, αλλά από μέσα του έβραζε και ξέδινε κάνοντας -τι άλλο;- μαγειρική και cross fit.

Παναγιώτης Κουμουνδούρος