Καταιγισμός σχολίων στο Twitter για τα MAD VMA - «Δεν πλακώθηκαν Βανδικοί-Βισσικοί 20 χρόνια τώρα και ήρθαν...»

Χαμός λέμε!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Καταιγισμός σχολίων στο Twitter για τα MAD VMA - «Δεν πλακώθηκαν Βανδικοί-Βισσικοί 20 χρόνια τώρα και ήρθαν...»

Το Twitter το βράδυ της Τετάρτης 23/6 ήταν εκεί, για να κρίνει και να κατακρίνει τις σκηνές ντροπής που σημειώθηκαν στη διάρκεια των MAD VMA 2022, όταν ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα σε Snik και Light, και τρομοκρατημένοι οι παρευρισκόμενοι άρχισαν πανικόβλητοι να εγκαταλείπουν το σημείο από φόβο μην τους "πάρει" η μπάλα, ωστόσο κάποιοι όπως η Ρούλα Κορομηλά, τραυματίστηκαν.

Οι χρήστες αποθέωσαν την Έλενα Παπαρίζου για την απόφασή της να αποχωρήσει από τα βραβεία, με τους σχολιαστές να καταγγέλλουν παράλληλα τα όσα συνέβησαν, σκηνές δηλαδή που όχι μόνο δεν θυμίζουν μία μουσική βραδιά αλλά ρινγκ αγώνα, ενώ τα πυρά τους "έριξαν" και για διάφορους παράγοντες της μουσικής βιομηχανίας όπως ο Γιώργος Αρσενάκος.

Το Twitter πήρε φωτιά με τα Mad VMA

Η συγγνώμη του Snik και η πρώτη ανάρτηση μετά τον καυγά με τον Light

Εποχές 2019 μας θύμισε ο έντονος καυγάς ανάμεσα στους τράπερ Light και Snik στα φετινά Mad Video Music Awards. Ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναγκάστηκε να ανέβει στην σκηνή και να ζητήσει από το κοινό να κατευνάσει την ένταση, ώστε να συνεχιστεί η τελετή.

Και όπως έπραξε και ο Light, έτσι και ο Snik, όταν εμφανίστηκε στην σκηνή με το δικό του act πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε συγγνώμη από το κοινό που τον αποδοκίμαζε έντονα.

«Λοιπόν, αρχικά συγγνώμη για τη φασαρία που έγινε. Είμαστε κατά της βίας οκ; Όταν είναι θέμα ζωής πρέπει κι εμείς να αμυνθούμε όπως είπε το φιλαράκι μας πριν» είπε ο Snik ζητώντας συγγνώμη με τη σειρά του και προχώρησε στο act του.

Ενώ στην πρώτη ανάρτηση που έκανε στα social media, φαίνεται πως ήταν ευδιάθετος, ενώ οι φίλοι του τον φώναζαν χαϊδευτικά Κεντέρη, λόγω του τρόπου που έφυγε από τον καυγά.