Σασμός: «Παίζει σε κωμωδία μόνη της» - Το Twitter αποθέωσε την Καλλιόπη για άλλη μία φορά

Απίστευτο γέλιο με την τσάντα "μαϊμού"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: «Παίζει σε κωμωδία μόνη της» - Το Twitter αποθέωσε την Καλλιόπη για άλλη μία φορά

Στο σημερινό (4/7) επεισόδιο του Σασμού, οι εξελίξεις είναι καταγιστικές, καθώς η Αργυρώ έμαθε για την σχέση του Σταύρου με τον Αστέρη, γεγονός που την αφήνει σοκαρισμένη και άναυδη για ακόμη μία φορά. Παρόλα αυτά, την παράσταση "έκλεψε" η Καλλιόπη, η αγαπημένη σε όλους καπετάνισσα, η οποία δέχθηκε ένα δώρο που έκανε το κοινό να ξεκαρδιστεί και να γελάσει με την καρδιά του.

Ο Αστέρης και ο Μαθιός, πιο συγκεκριμένα, της έδωσαν μία τσάντα, η οποία όμως ήταν "μαϊμού". Η ίδια το κατάλαβε και οι ατάκες της ήταν η μία καλύτερη από την άλλη. Φυσικά, οι χρήστες του twitter δεν το άφησαν ασχολίαστο και την αποθέωσαν, ενώ θεωρούν πως πλέον έχει δημιουργήσει μία δική της κωμωδία μέσα σε όλη την τραγωδία της σειράς, η οποία έπεται να γίνει μεγαλύτερη.

Τα σχόλια στο Twitter για την τσάντα της Καλλιόπης στον Σασμό

Σασμός

Σασμός twitter

Σασμός σχόλια

Σασμός σχόλια στο twitter

Σασμός - Χαμός με την Καλιόπη στο twitter

Χαμός στο twitter με την Καλλιόπη και την τσάντα της

Η Καλλιόπη του Σασμού ξεσήκωσε το twitter

Ξέσπασε σε γέλια το Twitter με την Καλλιόπη του Σασμού

Οι πρώτες φωτογραφίες από το σπίτι Βασιλικής και Μαθιού

Η αγαπημένη σειρά Σασμός ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία αυτή την εβδομάδα, μετά από μια σεζόν απόλυτης επιτυχίας. Όλοι βέβαια περιμένουν πως και πως τον πολυαναμενόμενο γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού, παρά τα εμπόδια που κάποιοι προσπαθούν να βάλουν. όπως είδαμε στο Sneak Preview του σημερινού 4/7 επεισοδίου, θα δούμε πλάνα από το όμορφο σπίτι τους, ενώ η Βασιλική φαίνεται να ανακαλύπτει μια κορνίζα που την παραξενεύει.

Οι χρήστες του Twitter είναι ήδη σε υπερένταση και προσπαθούν να μάθουν κάθε λεπτομέρεια γύρω από τον γάμο του ζευγαριού. Με το που κυκλοφόρησε δε η πρώτη φωτογραφία της Βασιλικής με το νυφικό, τις οποίες μοιράστηκε από νωρίς ο Alpha, τα τιτιβίσματα ενθουσιασμού κατέκλυσαν την πλατφόρμα.

Απόψε 4/7 θα δούμε τη Βασιλική να χαζεύει το νυφικό της μέσα στο καινούργιο σπιτικό της, την ώρα που στα χέρια της κρατά μια κορνίζα!

Η Βασιλική κρατά μια κορνίζα καθώς θαυμάζει το νυφικό της στο Σασμό