«Άγριες Μέλισσες»: ''Αντίο σε ένα μεγάλο έρωτα'' - Μεγάλη συγκίνηση στο twitter για την τελευταία σκηνή Δούκα - Μυρσίνης

Το ζευγάρι και οι ερμηνείες που αγαπήθηκαν όσο λίγοι

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Άγριες Μέλισσες»: ''Αντίο σε ένα μεγάλο έρωτα'' - Μεγάλη συγκίνηση στο twitter για την τελευταία σκηνή Δούκα - Μυρσίνης

Η αγαπημένη σειρά του Ant1 Άγριες Μέλισσες βρίσκεται μια ανάσα πριν το γκραν φινάλε, αφού αύριο ρίχνει οριστική αυλαία μετά από τρεις σεζόν απόλυτης επιτυχίας. Το twitter δεν έχει σταματήσει από χθες να παίρνει φωτιά σχετικά με κάθε σοκαριστική σκηνή που προβλήθηκε ενώ δεν παρέλειψε να αφιερώσει και πολλά πολλά tweets σε ένα αγαπημένο ζευγάρι της σειράς τον Δούκα και τη Μυρσίνη, που έδωσαν ''ρέστα'' με την ερμηνεία τους.

Η Μυρσίνη είναι η αλήθεια πως δεν δέχτηκε αρχικά και τα καλύτερα σχόλια, αφού εξ' αρχής με εκνευριστική σιγουριά υπερασπιζόταν τον γιο της ο οποίος κατηγορήθηκε για βιασμό πριν το φόνο του. Μετά την αποκάλυψη της νύφης της ότι ο εγγονός της είναι προιόν βιασμού, εξακολουθούσε να έχει τις αμφιβολίες της προκαλώντας εκνευρισμό στους τηλεθεατές της σειράς.

Η αποθέωση Δούκα και Μυρσίνης στο Twitter

Στο χθεσινό επεισόδιο 5/7 στις Άγριες Μέλισσες, παρακολουθήσαμε την τελευταία σκηνή ανάμεσα στον Δούκα και την Μυρσίνη με την γαλάζια πλατφόρμα να αποχαιρετά ένα από τα πιο εμβληματικά ζευγάρια της σειράς.

«Κατάλαβε ποιος είναι τελικά ο Σέργιος...» - Η συγκλονιστική στιγμή της Μυρσίνης που θα καθηλώσει τους πάντες

Λίγες μόνο ώρες πριν ρίξει αυλαία η κορυφαία σειρά Άγριες Μέλισσες, η οποία την Πέμπτη 7/7 ολοκληρώνεται έπειτα από τρία χρόνια που χάρισε μοναδικές ερμηνείες και αξέχαστα επεισόδια στο κοινό της. Η Κατερίνα Διδασκάλου το μεσημέρι της Τετάρτης 6/7 μίλησε στο Πρωινό καθώς απόψε πρόκειται να παρακολουθήσουμε μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της τηλεοπτικής Μυρσίνης, η οποία βλέπει πια κατάματα την αλήθεια και παραδέχεται τι πραγματικά ήταν ο γιος της ο Σέργιος.

«Πάει πάλι σε αυτό το σπίτι για να τους πει ότι κατάλαβε ποιος είναι τελικά ο Σέργιος. Είναι πολύ δύσκολο και θα το πει παρακάτω στη σκηνή η Μυρσίνη, ότι ήταν πολύ δύσκολο για μένα να αποδεχτώ κάτι τέτοιο. Αλλά το θέμα ότι πάει εκεί και τις κοιτάζει στα μάτια και τους λέει έχει συμβεί αυτό, πείτε μου τι συνέβη εκείνη τη βραδιά, νομίζω ότι είναι και τιμωρία και δικαίωση μαζί και για τη Μυρσίνη και για τα κορίτσια.

Δικαίωση για την ψυχή της Μυρσίνης, ότι επιτέλους φτάνει στο σημείο να πάει να ακούσει από το στόμα των θυμάτων τι συνέβη και να το δεχτεί. Είναι πολύ δύσκολο για μια μητέρα να αποδεχτεί ότι ο γιος της ήταν αυτό το τέρας», εξομολογείται η Κατερίνα Διδασκάλου.