"Όταν καταλαβαίνεις ότι..." - H Αντωνά είπε "Κλόουν" την Παναγιώταρου και το twitter έγινε έξαλλο

Είχαμε Στάθη VS Άρη, τώρα έχουμε Μαρία VS Αλεξάνδρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Μπορεί το έπαθλό του Survivor 5 να το διεκδικούσε ο Στάθης Σχίζας και το Άρης Σοϊλέδης, ωστόσο, παντού στα social media μιλούσαν για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την Μαρία Αντωνά. Τόσο στον ημιτελικό, όσο και στον τελικό τα ονόματα τους ήταν στις πρώτα trend του twitter.

Όλοι σχολίασαν τις εμφανίσεις τους, αλλά τα περισσότερα σχόλια απέσπασε ο μορφασμός της δημοσιογράφου στο άκουσμα της νίκης τους Στάθη στον τελικό. Κάτι το οποίο σχολίασε η Αλεξάνδρα καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Τις τελευταίες ώρες ωστόσο, το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα repost που έκανε η Μαρία Αντωνά στο προφίλ της στο Instagram και αποκαλούσε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κλόουν. Το twitter αυτό δεν γινόταν να μην σχολιαστεί από το twitter.

Τα tweets για την ανάρτηση της Αντώνη για την Παναγιώταρου

Οργισμένη μετά την ανακοίνωση του νικητή - Μουρμούριζε και εξαφανίστηκε

Δυστυχώς δεν είναι εφικτό όλα σε αυτή την ζωή να γίνονται όπως ακριβώς τα θέλουμε και σίγουρα το βράδυ της Πέμπτης 6/7 δεν επιφύλασσε ευχάριστα πράγματα για την Μαρία Αντωνά. Υποστηρικτή μέχρι το τέλος με τον σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη που ήταν ένας από τους δυο φιναλίστ του Survivor 5 αλλά μετά την ήττα του, το πήρε κατάκαρδα.

Δεν λέω, πέρασε δύσκολα έξω, στην Ελλάδα, περιμένοντάς τον. Ήρθε αντιμέτωπη με πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις, φήμες, αποκαλύψεις αλλά... όποιος βιάζεται σκοντάφτει δεν λέει ο λαός;

Μάλλον αυτό έγινε κάπου προς το τέλος και ο Άρης έχασε στα παρά τσάκ από τον Στάθη! Κάποιες λάθος κινήσεις τόσο δικές της (δείτε εδώ την προσβλητική ανάρτηση που έκανε repost για την Παναγιώταρου) όσο και του συντρόφου της (δείτε εδώ) στοίχισαν, έτσι λένε στο twitter τουλάχιστον τι να πω; Εγώ ότι ακούω κι ότι βλέπω λέω μόνο. Και μιας και είπα "βλέπω", η έκφρασή της Αντωνά όταν ο Λιανός ανακοίνωσε πως ο Στάθης Σχίζας είναι ο μεγάλος νικητής... Μπράβο στον κάμερα μαν...

(Πηγαίντε το παρακάτω βίντεο στο 3:47):

Τέλος πάντων, το θέμα μας δεν είναι τι έδειξαν οι κάμερες, αλλά τι έγινε παρασκηνιακά και δεν καταγράφηκε ποτέ. Η Μαρία Αντωνά στεναχωρήθηκε πάρα πολύ που ο σύντροφός της δεν κατάφερε να είναι ο νικητής αλλά ταυτόχρονα εκνευρίστηκε κιόλας με αποτέλεσμα όσο κατέβαινε τα σκαλιά στο Γαλάτσι για να πλησιάσει και να αγκαλιάσει τον Άρη να μουρμουρίζει διάφορα από μέσα της.

Πήγε τον αγκάλιασε και... εξαφανίστηκε. Στην ομαδική φωτογραφία που έβγαλαν όλοι μαζί έμαθα την φώναζαν και δεν πλησίασε ποτέ. Ας μην μιλήσω για το αν έδωσε ή όχι τα συγχαρητήριά της στον Στάθη ή την Αλεξάνδρα.

τελικός Survivor 5

Και πριν πέσετε να την φάτε, ο καθένας διαχειρίζεται όπως μπορεί κι όπως νιώθει κάποιες καταστάσεις. Έτσι έκρινε, έτσι έκανε! Ποιος μπορεί να πει τι;