X-Factor: «Μην απορείτε που δεν έχει τηλεθέαση» - Το Twitter "δίκασε" τον Νίκο Μουρατίδη

Απάντησαν σε όσα δήλωσε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
X-Factor: «Μην απορείτε που δεν έχει τηλεθέαση» - Το Twitter

Αφού ξεκίνησε ο τελικός του X-Factor και οι πρώτοι παίκτες ξεκίνησαν να βγαίνουν στη σκηνή για να διαγωνιστούν, την ώρα της κριτικής, ο Νίκος Μουρατίδης θέλησε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του προς τον κόσμο που παρακολουθεί και κρίνει κάθε φορά (δείτε εδώ τι ακριβώς είπε).

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο και αμέσως οι χρήστες του Twitter άρχισαν να απαντούν στις δηλώσεις του με πολύ έντονο και επικριτικό ύφος. Δεν τον άφησαν σε ησυχία, ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι που αναρωτιώντουσαν για ποιο λόγο είναι ακόμα εκεί και ποια είναι η ιδιότητά του.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για τα σχόλια του Νίκου Μουρατίδη στο X-Factor

Νίκος Μουρατίδης

Νίκος Μουρατίδης - X-Factor

Νίκος Μουρατίδης - Twitter

Τα σχόλια για τον Νίκο Μουρατίδη

«Μην ξινίζεις θα σου πετάξω τίποτα!»

Ένα ακόμη live του X-Factor είναι στην συχνότητα του Mega την Κυριακή 3/7 και μετά την εντυπωσιακή είσοδο του Ανδρέα Γεωργίου, που θύμισε κάτι από Eurovision, ξεκίνησαν οι διαγωνιζόμενοι με τις φωνές και το ταλέντο τους να διεκδικούν την παρουσία τους στο σόου.

Η διαγωνιζόμενη από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, Έλενα Παναγιωτίδου, άνοιξε το σόου τραγουδώντας το «Θα σπάσω κούπες» σε μια εντυπωσιακή χορογραφία, ωστόσο μετά την ερμηνεία της ο coach της Στέλιος Ρόκκος την αποκάλεσε χαϊδευτικά «Λενιώ», με τον Νίκο Μουρατίδη να ξινίζει και να ρωτάει τι είναι το «Λενιώ».

Ο Στέλιος Ρόκκος του απάντησε πως έτσι το κάνουν χαριτολογώντας στη Λήμνο με τον Μουρατίδη να ξινίζει και να λέει πως σε έναν καλλιτέχνη δεν αλλάζουν το όνομα.