«Όταν έρχεται μία εγκυμοσύνη μετά το χαμό του γονιού σου...» - "Έπεσε" το Twitter με την ανακοίνωση της Τούνη

Τα συγκινητικά σχόλια των χρηστών

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Όταν έρχεται μία εγκυμοσύνη μετά το χαμό του γονιού σου...» -

Χαμός επικρατούσε τον τελευταίο καιρό μαζί με τα δημοσιεύματα που την ήθελαν έγκυο στο πρώτο της παιδί, ωστόσο εμείς σας το είχαμε αποκαλύψει ήδη εδώ, και έπειτα έκανε και η ίδια την αποκάλυψη. Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη, η οποία μέσα από μία βαθιά συγκινητική ανάρτηση, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της το βράδυ της Δευτέρας 18/7 και κυριολεκτικά όλοι τρελάθηκαν από τη χαρά τους!

Η γλυκύτατη influencer και επιχειρηματίας, αποκάλυψε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι και αμέσως πλήθος φίλων και γνωστών έσπευσαν να την συγχαρούν με εγκάρδιες ευχές για το γεγονός!

Η εγκυμοσύνη της Τούνη κατάφερε να γίνει trend στο Τwitter

Οι χρήστες άρχισαν να εύχονται στην Ιωάννα Τούνη, και να σχολιάζουν με τον δικό τους τρόπο το ευχάριστο γεγονός, και τα σχόλια είναι πραγματικά ένα και ένα!

Μετά τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης αποκάλυψε τη νονά του παιδιού της

Είναι κάτι που το περιμέναμε, ή τουλάχιστον ελπίζαμε πως ισχύει μιας και είναι τόσο ταιριαστό ζευγάρι και όλοι πίστευαν πως αργά ή γρήγορα θα γινόταν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Η Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος και δεν θα μπορούσε να νιώθει μεγαλύτερη ευτυχία Η πασίγνωστή Influencer αφού πέρασε πρώτα ένα τρίμηνο πήρε την απόφαση να ανακοινώσει στον κόσμο και κατ' επέκταση στους followers την εγκυμοσύνη της. Μέσα από τα stories της βέβαια μας αποκάλυψε και τη νονά του επερχόμενου παιδιού της στην οποία πιστεύουμε πάει το μυαλό σας.

Η είδηση όπως ήταν φυσικό έγινε δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό τόσο από τους απλούς followers όσο και από τους διάσημους φίλους της, που έκαναν πραγματικά ουρά για να της ευχηθούν. Τόσο τα σχόλια, όσο και τα likes στην ανάρτηση της Ιωάννας έχουν πάρει φωτιά!

Αυτή φυσικά δε θα μπορούσε να είναι άλλη από την καλή της φίλη και συνεργάτιδα Στέλλα Πάσσαρη, την οποία αποκάλεσε «νονά - κολλητή μας».

Η Στέλλα Πάσσαρη θα είναι η νονά του παιδιού της Ιωάννας Τούνη