Φωτιά Πεντέλη: «Οι Iron Maiden έφεραν την καταστροφή» - Σούσουρο στο Twitter με την εφημερίδα που συνδέει το συγκρότημα με την πυρκαγιά

«Μας έκαψαν σατανάδες»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτιά Πεντέλη: «Οι Iron Maiden έφεραν την καταστροφή» - Σούσουρο στο Twitter με την εφημερίδα που συνδέει το συγκρότημα με την πυρκαγιά

Η φωτιά στην Πεντέλη προκάλεσε μεγάλο σάλο στο Twitter, καθώς από τις πρώτες ώρες ο κόσμος αισθανόταν εξοργισμένος με την κατάσταση και την αδυναμία της κυβέρνησης και όχι μόνο, να μπορέσει να αποτρέψει τέτοια φαινόμενα ή να τα προλάβει. Παρόλα αυτά, ένα άλλο σχετικό ζήτημα κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών της πλατφόρμας.

Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα "Ελεύθερη Ώρα" προχώρησε στην έκδοση ενός εξωφύλλου με το οποίο συσχέτιζε την συναυλία των Iron Maiden με την πυρκαγιά. Το 2018, δηλαδή, το συγκρότημα είχε πραγματοποιήσει μία εμφάνιση στις 20 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ και τρεις ημέρες αργότερα συνέβη η φωτιά στο Μάτι. Αυτή τη φορά, σύμφωνα με τους συντάκτες, οι ίδιοι εμφανίστηκάν στις 16 Ιουλίου στο ίδιο μέρος και ξανά τρεις μέρες αργότερα συνέβη η φωτιά στην Πεντέλη. Τα σχόλια, λοιπόν, δεν σταμάτησαν.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για τον συσχετισμό της φωτιάς στην Πεντέλη με την συναυλία των Iron Maiden

Φωτιά Πεντέλη

Φωτιά Πεντέλη - twitter

Φωτιά Πεντέλη - Iron Maiden

φωτιά Πεντέλη - συναυλία

φωτιά Πεντέλη - συναυλία Iron Maiden

Έξαλλοι οι Έλληνες διάσημοι με τους εμπρηστές

Η φωτιά που ξέσπασε την Τρίτη 19/7 στην Πεντέλη σκόρπισε τον πανικό στους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, καθώς ο κόσμος ξεριζώθηκε από τα σπίτια του, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είδαν τον κόπο μίας ζωής να τυλίγεται στις φλόγες. Στο πλευρό των πυρόπληκτων ήταν πολλοί εθελοντές, ενώ όσοι δεν μπορούσαν να βρεθούν στο πλευρό τους, έδειχναν την στήριξή τους μέσα από τα social media.

Σε αυτούς συγκαταλέγονται και πολλοί διάσημοι της εγχώριας showbiz, οι οποίοι παρακολουθούσαν τις εξελίξεις άναυδοι. Το γεγονός πως ένας άνθρωπος έδωσε τέλος στη ζωή του, καθώς είδε την κατοικία του να καίγεται για τρίτη φορά, είναι ακριβώς ο λόγος που ξέσπασαν ανεβάζοντας στόρι και αποδίδοντας ευθύνες για την αδυναμία της εξουσίας να αποτρέψει τέτοιου είδους καταστάσεις, ενώ βλέπουν το έργο να επαναλαμβάνεται κάθε χρονιά.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου - Φωτιά Πεντέλη

Ζέτα Δούκα

Ζέτα Δούκα - Φωτιά Πεντέλη

Έλενα Χριστοπούλου

Έλενα Χριστοπούλου - Φωτιά Πεντέλη

Έλενα Ασημακοπούλου

Έλενα Ασιμακοπούλου - Φωτιά Πεντέλη

Χριστίνα Αλούπη

Χριστίνα Αλούπη - Φωτιά Πεντέλη

Διονυσία Κουκίου

Διονυσία Κουκίου - Φωτιά Πεντέλη