«Μου αρέσει η χημεία τους» - Θρίαμβος στο Twitter με την επιστροφή του Γκουντάρα στην εκπομπή της Καινούργιου

Δείτε τις αντιδράσεις του κοινού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου αρέσει η χημεία τους» - Θρίαμβος στο Twitter με την επιστροφή του Γκουντάρα στην εκπομπή της Καινούργιου

Την Δευτέρα 5/9 η Κατερίνα Καινούργιου μπήκε ξανά στο πλατό μπροστά από τις κάμερες για να καλωσορίσει το κοινό της, στο οποίο θα κρατά συντροφιά καθημερινά πλέον, μαζί με τους συνεργάτες της. Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου, για την οποία μίλησε ανοιχτά, η ίδια υποδέχθηκε στην θέση του, τον Γρηγόρη Γκουντάρα και στη συνέχεια ακολούθησαν πολλοί καλέσμένοι.

Ο κόσμος που την ακολουθεί πιστά και την στηρίζει σε κάθε της βήμα, παρακολούθησε την πρεμιέρα και το Twitter γέμισε σχόλια για την ίδια, τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο στούντιο, αλλά και στον φακό της εκπομπής, ενώ πολλοί αντέδρασαν θετικά με την επιστροφή του πρώην συνεργάτη της.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για την επιστροφή του Γκουντάρα στην εκπομπή της Καινούργιου

Ξετρελάθηκε η παρουσιάστρια στο πλατό του «Super Κατερίνα»

Η σημερινή (5/9) ημέρα φαίνεται πως έχει φέρει τα πάνω κάτω καθώς τόσο οι ενημερωτικές όσο και οι ψυχαγωγικές εκπομπές έκαναν πρεμιέρα η μια μετά την άλλη. Ανάμεσά τους και η εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου όπως είδαμε οι ατάκες δεν έλειψαν για ακόμη μια φορά στον αέρα του ALPHA.

Από την άλλη, η Κατερίνα Καινούργιου δέχτηκε μια άκρως εντυπωσιακή έκπληξη στο πλατό καθώς την περίμενε μια τεράστια ανθοδέσμη. Συγκεκριμένα, πίσω από την ανθοδέσμη "κρυβόταν" ο αγαπημένος της φίλος, Νίκος Κοκλώνης με τον οποίο είναι αχώριστοι.

Συγκεκριμένα, της είχε γράψει και ένα σημείωσε στο οποίο είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κατκεν μου να σκίσετε με την ομαδάρα και τα προσωπικά σου να αλφαδιάσουν και αυτά».