«Όταν από Κατερίνα γίνεσαι απλώς κατίνα» - "Έσφαξαν" με το γάντι οι χρήστες του Twitter την Καινούργιου

«Το ρεζιλι της πρωινής ζώνης»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί μεγάλο σούσουρο με την Κατερίνα Καινούργιου και τις χθεσινές (7/9) δηλώσεις της στον αέρα του «Super Κατερίνα» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια τοποθετήθηκε για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου όπου επιβεβαιώθηκε από την ίδια πριν από λίγα λεπτά (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση) καθώς έκανε κάποιες αποκαλύψεις για την πρώην σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο γεγονός σχολιάστηκε αρνητικά τόσο από την Σταματίνα Τσιμτσιλή που την "έσφαξε" με το γάντι όσο και από τους χρήστες του Twitter που βρήκαν την κίνησή της αδικαιολόγητη.

Οι χρήστες στο Twitter έκραξαν την Καινούργιου για τα σχόλια που έκανε για την εγκυμοσύνη της Σπυροπούλου

Να τονίσουμε πως η γνωστή παρουσιάστρια είχε αναφέρει on air: «Χαίρομαι πολύ για τον Βασίλη. Έχουμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε. Δεν έχεις κάτι να πεις στην πορεία. Αν τον δω έξω θα τον χαιρετήσω. Ήταν μια σχέση πιο μικρή. Δεν ήταν μια σχέση που με έχει σημαδέψει όπως η τελευταία μου σχέση που ήταν πιο έντονη για μένα και πιο σημαντική.

Εγώ τους είχα γνωρίσει. Εγώ έκανα παρέα με την Κωνσταντίνα τότε στον Alpha. Τότε είχε μια άλλη σχέση. Δεν βγαίναμε ζευγάρια γιατί ο άλλος κύριος που είχε σχέση η Κωνσταντίνα δεν έβγαινε πολύ έξω. αίρομαι που τον βλέπω καλά. Ήταν το όνειρό της να γίνει μαμά, πάντα το έλεγε. Και ο Βασίλης ήθελε να κάνει οικογένεια οπότε βρήκε ο ένας τον άλλον. Είναι και καρμικό. Τα ακούει ο μπαμπάς μου που δεν τον ήθελε καθόλου!».

Tο "άδειασμα" της Καινούργιου στο Happy Day λόγω του Σταθοκωστόπουλου

Σήμερα Πέμπτη 8/9 το πρωί, το Happy Day σχολίασε την κίνηση της Κατερίνας Καινούργιου να μιλήσει για τον πρώην σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ο οποίος σύντομα θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά .

Η παρουσιάστρια λοιπόν, θέλησε να απαντήσει στην εκπομπή στον αέρα του Super Κατερίνα, λέγοντας πως την ενόχλησε πάρα πολύ και στεναχωρήθηκε.

«Θέλω να πω κάτι που με στεναχώρησε… Δεν μου αρέσει να τα κρατάω. Χθες που σχολίασα εγώ το γεγονός, πραγματικά παρόλο που η σχέση μου με τον Βασίλη ήταν πολύ γνωστή, το έκανα με τόση χαρά μέσα από την καρδιά μου. Πραγματικά χαίρομαι που ο ένας βρήκε τον άλλον, φαίνονται ότι είναι ευτυχισμένοι. Η Κωνσταντίνα ήθελε να δημιουργήσει οικογένεια, δεν ήταν τόσο καριερίστα. Πραγματικά ήθελε να κάνει οικογένεια και το έλεγε από μικρή. Πάνω στον αυθορμητισμό μου είπα “Α θα το ακούει ο μπαμπάς μου”. Αυτά μπορεί να συμβούν στις οικογένειες.

Μίλησα τόσο ωραία και ξαφνικά σήμερα στεναχωρήθηκα με την πρωινή εκπομπή το Happy Day γιατί έμειναν σε αυτό το κομμάτι. Μίλησα από την καρδιά μου και έμειναν και σχολίαζαν τόση ώρα – το λέω με σεβασμό – αν εγώ έκανα καλά και αν έχει ενοχληθεί η οικογένεια. Πραγματικά μπορεί να ήταν και λάθος μου που το είπα έτσι στον αέρα, το είπα αυθόρμητα. Το να γίνει αυτό τώρα θέμα και να μείνουν σε κάτι που μπορεί να ήταν φάουλ μου, επί δέκα λεπτά να ασχολούμαστε με κάτι τέτοιο… παιδιά με ενόχλησε, θα το πω στεναχωρήθηκα, σαν άνθρωπο με ξέρουν και τα παιδιά της εκπομπής και η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης και ο κόσμος.

Πραγματικά καμία κακή πρόθεση δεν είχα. Το είπα μέσα από την καρδιά μου. Μη μένετε στα αρνητικά αν θέλετε να κάνετε θέματα, να μένετε στη θετική πλευρά και στην καλή διάθεση. Το είπα αυθόρμητα. Μην μένετε στα αρνητικά σας παρακαλώ πάρα πολύ» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.