«Η δικιά μας Φωφώ από το Κωνσταντίνου και Ελένης» - Βαρύ πένθος στο twitter με το θάνατο της Καραγιάννη

Μεγάλη συγκίνηση για την σπουδαία ηθοποιό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η δικιά μας Φωφώ από το Κωνσταντίνου και Ελένης» - Βαρύ πένθος στο twitter με το θάνατο της Καραγιάννη

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση πως η Μάρθα Καραγιάννη άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 82 ετών. Συγκεκριμένα, η είδηση του θανάτου της επιβεβαιώθηκε από τον ψυχίατρο και στενό της φίλο, Δημήτρη Σούρα, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Από την ώρα που ανακοινώθηκε ο θάνατο της, πολλά διάσημα ονόματα έσπευσαν να στείλουν τα συλλυπητήρια τους, αλλά και να της πουν δημόσια "αντίο". Ανάμεσα τους και ο πρώην σύζυγός της.

Θλίψη και στο twitter με το θάνατο της Καραγιάννη

Και στο twitter οι αναρτήσεις που έχουν γίνει είναι πολύ συγκινητικές με τον κόσμο να την αποχαιρετά με τα καλύτερα λόγια αφού πρόκειται για μια σπουδαία ηθοποιός με τεράστια καριέρα στον ελληνικό κινηματογράφο και το θέατρο.

Οι αποκαλύψεις του Δημήτρη Σούρα για την Καραγιάννη λίγο πριν φύγει από την ζωή

«Ξύπνησα το πρωί της Κυριακής και μίλησα με την Ντόρα, με την οποία είναι σαν αδελφές. Ήταν ανήσυχη, λέγοντάς μου πως η Μάρθα δεν ήταν καλά. Τη ζήτησα να της μιλήσω στο τηλέφωνο και εκείνη την στιγμή είπα “κα”, σταμάτησε και ήταν η στιγμή που έφυγε.

Ήταν κάτι το οποίο δεν μπορώ να το φιλτράρω ακόμα. Παίρνω τη Ντόρα που ήταν δίπλα της στο τηλέφωνο και της ζητώ να καλέσει ασθενοφόρο, τα πάντα. Της έδωσα το νούμερο και σε τρία λεπτά με πήρε η Ντόρα ουρλιάζοντας λέγοντάς μου ότι η Μάρθα έφυγε. Ήταν κάτι το αναπάντεχο.

Η Μάρθα είχε υποστεί δύο εγχειρήσεις, είχε ταλαιπωρηθεί πολύ. Μετά από αυτές τις εγχειρήσεις είχε κλειστεί στο σπίτι γιατί είχε αποκτήσει κάποια κινητικά προβλήματα. Δεν ήθελε να βγαίνει έξω με καροτσάκι. Δεν το περίμενε κανείς μας», είπε χαρακτηριστικά Δημήτρης Σούρας.