«Άνεργες πάλι οι ινφλουένσερς» - Επικά τα σχόλια στο Twitter μετά από το τεχνικό πρόβλημα στο Instagram

Τι συνέβη με την εφαρμογή;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Χιλιάδες χρήστες του Instagram παρατηρούν αυτή την ώρα προβλήματα με την εφαρμογή καθώς δεν ανανεώνεται η ροή της αρχικής τους σελίδας, με αποτέλεσμα να αναρωτιούνται τί έχει συμβεί.

Αυτή την στιγμή χρήστες καταγγέλλουν ότι η εφαρμογή όχι μόνο δεν τους αφήνει να εισέλθουν αλλά τους ζητάει να κάνουν ξανά σύνδεση με τους κωδικούς τους (δείτε εδώ επίσης πόσα παίρνει για κάθε της post στο instagram η Ελένη Μενεγάκη).

Φυσικά οι περισσότεροι χρήστες στο Twitter δεν δίστασαν να σχολιάσουν για μια ακόμη φορά με άκρως χιουμοριστικό τρόπο τα όσα συμβαούνουν τα τελευταία λεπτά μιας και τα tweets θα σας φτιάξουν την ημέρα.

Να τονίσουμε πως στην συγκεκριμένη εφαρμογή οι περισσότεροι έχουν αφήσει την δική τους πινελιά μιας και δεν υπάρχει κάποιος πλέον ο οποίος να μην έχει λογαριασμό προκειμένου να σχολιάσει τις φλέγον εξελίξεις.

Τα επικά tweets για το πρόβλημα στο insagram

Ο τιμοκατάλογος του instagram της Φαίης Σκορδά: Πόσα λεφτά ζητούσε όσο ήταν στον ΑΝΤ1

Ένας κύκλος 9 χρόνων έκλεισε την Παρασκευή 8/7 για την Φαίη Σκορδά αφού στο φινάλε της εκπομπής Πρωινό αποκάλυψε πως δεν θα συνεχίσει του χρόνου στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ όσα είπε). Ο ίδιος ο σταθμός την αποχαιρέτησε λίγο μετά με επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναγραφόταν χαρακτηριστικά:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Φαίη Σκορδά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια υπήρξε για 9 χρόνια στην πρώτη γραμμή της ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1 και αποτελούσε μέλος της οικογένειάς του. Ο σταθμός την ευχαριστεί για τη συνεισφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα».

Η Φαίη Σκορδά έκανε τόσο καλό στον σταθμό, τα χρόνια που συνεργάστηκαν, όσο ο σταθμός σε εκείνη. Πέραν του ότι ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης καθημερινά, όντας μια κεντρική παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής κατάφερε και μεγάλωσε τα social media της και "πουλούσε" τον εαυτό της και τους προσωπικούς της λογαριασμούς στο διαδίκτυο σε πελάτες και εταιρείες.

...αλλά όχι και πανάκριβος! Σύμφωνα με πληροφορίες όσο ήταν στον ΑΝΤ1 ζητούσε για ένα post... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr

TAGS