''Ούτε συγγνώμη δεν ζήτησε η ξεφτιλισμένη'' - Χαμός στο twitter μετά την fake είδηση της αυτοκτονίας της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Στο στόχαστρο Σίσσυ Χρηστίδου και Αλεξάνδρου

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πηγή: Τwitter
Πηγή: Τwitter

Μεγάλη αναστάτωση έχει ξεσπάσει από το πρωί μετά την ψευδή είδηση που κυκλοφόρησαν συγκεκριμένα ΜΜΕ ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Η ίδια έξαλλη και δικαιολογημένα τηλεφώνησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου με την απαίτηση να αλλάξουν την περιγραφή στην εκπομπή και το Twitter ξεσπά για ακόμα μια φορά τόσο για τη στάση της παρουσιάστριας όσο και για την πράξη των υπολοίπων ΜΜΕ που ξεκίνησαν τα fake news.

Από το στόχαστρο της Αλεξανδράκη δεν ξέφυγε ούτε ο φίλος και γείτονάς της Δημήτρης Αλεξάνδρου, για τον οποίο μίλησε εμμέσως μέσα από ένα story της, καθώς είναι μέλος του πάνελ της συγκεκριμένης εκπομπής και όπως ήταν φυσικό θα περίμενε διαφορετική στάση από εκείνον.

Τα tweets μετά τα fake news για την αυτοκτονία της Αλεξανδράκη

Απειλεί με μηνύσεις η Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί της Κυριακής 25/9, χωρίς να κρύψει τον εκνευρισμό της αναφορικά με το ρεπορτάζ που την ήθελε να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με την εκπομπή, όταν η ίδια μιλούσε στο τηλέφωνο με φίλη της στην οποία και εξέφρασε ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πως θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της. Η φίλη της ενημέρωσε τις Αρχές, που πήγαν στο ξενοδοχείο και βρήκαν τη Δήμητρα Αλεξανδράκη σε άσχημη κατάσταση και αιμόφυρτη και αμέσως μετά τη μετέφεραν στο Ιπποκράτειο και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Μετά λοιπόν το βίντεο που δημοσίευσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη χαρακτηρίζοντας γελοία τόσο την εκπομπή, όσο και την Δημήτρη Αλεξάνδρου , δημοσίευσε ένα νέο στο Instagram της, αποκαλύπτοντας πως θα κάνει μήνυση.

«Με έχετε γεμίσει με τόσα νεύρα. Με παίρνουν οι συγγενείς μου και κλαίνε όλοι. Ετοιμαστείτε, έρχονται όλες οι μηνύσεις η μια μετά την άλλη. Δε θα σας αφήσω σε χλωρό κλαρί. Ξεφτίλες! Δε σέβεστε τίποτα. Για τα κλικς, ξεφτίλες» ήταν τα λόγια της Δήμητρας Αλεξανδράκη.