Πρωινό - twitter: "Μπήκε ο Λιαγκας κουζίνα από χθες κ απέκτησε λίγη πλάκα αυτή η στήλη"

"Μας έχετε ζαλίσει τον καρίτσαφλο με την Δούκισσα" - Αποθεώνουν τον Λιάγκα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωινό - twitter:

Πρώτη ημέρα Πρωινό χωρίς την Δούκισσα εχθές Δευτέρας 26/9 και τα νούμερα μίλησαν από μόνα τους (δείτε εδώ πόσο έφτασε). Ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του απασχόλησαν τα τελευταία 24ωρα τα μέσα και τα τηλεοπτικά - δημοσιογραφικά πηγαδάκια με την Δούκισσα Νομικού και την αποχώρησή της αλλά λίγες ημέρες μετά και φαίνεται πως όλα έχουν ξεχαστεί... γι' αυτούς γιατί το κοινό δεν ξεχνάει ποτέ.

Οι τηλεθεατές μέσα από συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, το twitter, αποφάσισαν να εκφράσουν την γνώμη τους γι' αυτή την... απουσία! Κι εκεί που περίμενε κανείς πως ο Λιάγκας θα μπει στο στόχαστρο, όλοι φαίνεται να το διασκεδάζουν περισσότερο τώρα που δεν έχει συμπαρουσιάστρια!

Οι χρήστες του Twitter σχολιάζουν το Πρωινό

Το τηλεφώνημα του Γιώργο Λιάγκα στην Φαίη Σκορδά αφού έβγαλε ο ΑΝΤ1 την ανακοίνωση για την Δούκισσα Νομικού

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μοιράστηκαν πολλά χρόνια, πολλές εμπειρίες και το πιο σημαντικό έχουν μαζί δυο παιδιά.

Το μεταξύ τους έχουν βρει και το ελέγχουν πολύ καλά. Ξέρουν, πλέον, τα όρια στην σχέση τους και οι δυο είναι πολύ υποστηρικτικοί ο ένας για τον άλλον. Όπως ο Λιάγκας συμβούλευσε την Φαίη - γιατί του το ζήτησε - πριν πάρει την απόφαση να μετακομίσει από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΙ, έτσι και η Φαίη είπε την γνώμη της στον Λιάγκα όταν εκείνος έπρεπε να διαχειριστεί το περιστατικό με την Δούκισσα Νομικού.

Μπορεί παντού να λέγεται και να γράφεται ότι ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για την Δούκισσα - αυτές οι 20 μέρες που έμεινε στο Πρωινό - αλλά κανείς δεν έχει πει πόσο δύσκολα πέρασε και ο Λιάγκας, γιατί πέρασε.

Το έβλεπε από την αρχή ότι δεν υπάρχει connection, αυτή η σύνδεση που λέμε μεταξύ των συνεργατών και λόγω εμπειρίας ήξερε πως δεν θα καταλήξει καλά, αλλά παρ' όλα αυτά επειδή δεν αποφασίζει πλήρως αυτός, είπε να το τολμήσει κι ότι βγει.

Έτσι κι έγινε και είδαμε τελικά που βγήκε. Το θέμα είναι ότι την Κυριακή, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΝΤ1 ο Γιώργος... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr