GNTM 5: «Θα φας πολύ ξύλο» - "Την είπε" η Βίκυ Καγιά σε 37χρονη διαγωνιζόμενη και άναψαν τα αίματα

Είχε κοπεί κι άλλη φορά από το ριάλιτι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 5: «Θα φας πολύ ξύλο» -

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αποψινού (27/9) επεισοδίου στο GNTM 5 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR, είδαμε την Βίκυ Καγιά να φεύγει άρον άρον από το πλατό καθώς είχε μια έντονη αδιαθεσία, ωστόσο δεν ήταν κάτι το τόσο ανησυχητικό.

Σειρά είχε λοιπόν να "εισβάλει" η επόμενη παίκτρια η οποία δίχασε αρκετά την κριτική επιτροπή. Συγκεκριμένα, η Καζαμπλάνκα με το που μπήκε μέσα ενθουσίασε τους πάντες με την εμφάνισή της ενώ μόλις αποκάλυψε ότι είναι μόλις 37 χρόνων ο Γιώργος Καράβας δεν δίστασε να δείξει τον ενθουσιασμό του.

Ωστόσο, όταν ήρθε η ώρα προκειμένου να αποφασίσουν για το τελικό αποτέλεσμα, η Βίκυ Καγιά ήταν η μοναδική η οποία δεν έδωσε την θετική της ψήφο καθώς υποστήριξε πως δεν το έχει. Μάλιστα, οι χρήστες στο Twitter αποκάλυψαν πως η συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη είχε κοπεί μια άλλη φορά στις auditions.

Η εμφάνιση της Καζαμπλάνκα στο GNTM 5

To στιγμιότυπο που μαρτυρά τις σχέσεις της Σοφίας Χατζηπαντέλη με την Καγιά

Χθες 26/9 είχαμε την προβολή του τρίτου επεισοδίου του GNTM 5, που συνεχίζει να προκαλεί την συζήτηση λόγω των διαγωνιζόμενων, αλλά και των επικών καυγάδων μεταξύ των κριτών. Μόνιμα σε κόντρα είναι και η Βίκυ Καγιά με την Σοφία Χατζηπαντέλη, με τις δύο γυναίκες να μη βρίσκουν κοινό σημείο στις επιλογές τους. Και παρά το γεγονός ότι η Καγιά υποστηρίζει ότι έχουν άψογες σχέσεις, το πλάνο που παρουσίασε σήμερα το «Πρωινό μας» δείχνει άλλα.

Και στο χθεσινό επεισόδιο είχαμε μια άγρια διαφωνία μεταξύ των κριτών, αφού τα στρατόπεδα πλέον είναι δύο, από τη μία η Χατζηπαντέλη μόνη της και από την άλλη Καγιά, Καράβας και Σοφρωνίου. Αφορμή μια εντυπωσιακή κύπρια κοπέλα, την οποία η Αγγλοκύπρια κριτής δεν βρήκε κάτι το ιδιαίτερο σε αντίθεση με τους άλλους τρεις με αποτέλεσμα να γίνει ο κακός χαμός στο πλατό(δείτε εδώ τον καυγά).

Πιο συγκεκριμένα, στο πλάνο από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM βλέπουμε τη Βίκυ Καγιά να αγγίζει τρυφερά στο χέρι τη Σοφία Χατζηπαντελή, εκείνη ωστόσο φαίνεται να μην το παίρνει και πολύ καλά, με το βλέμμα της να τα λέει όλα.