Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Και η γιαγιά έγκυος. Με έναν πόνο» - Χαμός στο twitter με την αντίδραση της κυρά Ειρήνης του ''Σασμού'' όταν αντίκρυσε τον Παυλή

Ταβλιάστηκε κάτω και τρόμαξε τους πάντες

«Και η γιαγιά έγκυος. Με έναν πόνο» - Χαμός στο twitter με την αντίδραση της κυρά Ειρήνης του ''Σασμού'' όταν αντίκρυσε τον Παυλή
Από Γεωργία Σαμπαζιώτη

Πολλές οι συγκινήσεις και στο αποψινό 29/9 επεισόδιο του Σασμού με μεγαλύτερη αυτή της γιαγιάς Ειρήνης όταν είδε τον Παυλή(Στέλιο Μάινα) μπροστά της. Δεν ήθελε και πολύ μεγάλη γυναίκα, είδε φάντη μπαστούνι αυτόν που νόμιζε για νεκρό τόσα χρόνια και σωριάστηκε κάτω. Στο twitter τα σχόλια πήραν φωτιά με τους μισούς να ανησυχούν για την υγεία της και τους άλλους μισούς να γράφουν ξεκαρδιστικές ατάκες.

Είχε πάντως προαίσθημα η κυρά Ρίνη αφού από το τέλος της προηγούμενης σεζόν το είχε δει το όραμα με τον Παύλο τον Βρουλάκη, να βγαίνει μέσα από την θάλασσα έτοιμος για εκδίκηση. Και τότε μάλιστα οι θεατές είχαν φρικάρει, αφού δεν είχε φανεί πρόσωπο και νόμιζαν όλοι ότι είχε αναστηθεί ο αδικοχαμένος Καραπάνος. Τελικά δεν αναστήθηκε κανείς, αλλά την γιαγιά τα κατάφερε και την κοψοχόλιασε.

Τα ξεκαρδιστικά σχόλια στο twitter μετά την λιποθυμία της γιαγιάς Ειρήνης στον Σασμό

Αποθεώθηκε μετά την επιστροφή του ο Παύλος Βρουλάκης

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (21/9) στον Σασμό, ο γνωστός ηθοποιός, Στέλιος Μάινας ο οποίος υποδύεται τον Παύλο Βρουλάκη (δείτε πόσα χρήματα παίρνει), μπήκε και επισήμως. Μάλιστα, ο πρώτος άνθρωπος που τον συνάντησε μετά από την επιστροφή του στην Κρήτη ήταν ο καρδιακός του φίλος, παπά Μιχάλης.

Μεταξύ άλλων, ο Παύλος ανακοίνωσε στον παπά πως γύρισε για να μείνει και να πάρει εκδίκηση. Φυσικά οι εξελίξεις στη σειρά του ALPHA αναμένεται να είναι άκρως καταιγιστικές.

Από την άλλη, η άφιξη του γνωστού ηθοποιού δεν μπόρεσε να μην μείνει ασχολίαστη και από τους χρήστες στο twitter καθώς έσπευσαν να κάνουν τα πρώτα τους σχόλια. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω το καλοσώρισμα ήταν θερμό μιας και τον αποθέωσαν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ένα βήμα πριν την κατάρρευση η «Καπετάνισσα» Καλλιόπη στο ''Σασμό'' - Η αποκάλυψη του Αστέρη θα φέρει τα πάνω κάτω

"Βόμβα" που "έσκασε" ο Σασμός στον ALPHA - Πόσα εκατομμύρια έβγαλαν από τις διαφημίσεις το 2021

Share