Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Σασμός: «Οι δυο τιτάνες του φετινού κύκλου» - Το Twitter υποκλίθηκε στην ερμηνεία της Όλγας Δαμάνη και του Στέλιου Μάινα

Η σκηνή με το αντάμωμά τους που προκάλεσε ανατριχίλα στο κοινό

Σασμός: «Οι δυο τιτάνες του φετινού κύκλου» - Το Twitter υποκλίθηκε στην ερμηνεία της Όλγας Δαμάνη και του Στέλιου Μάινα
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ένα ολοκαίνουργο και συγκλονιστικό επεισόδιο του Σασμού παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης, μέσα από την συχνότητα του ALPHA, στο οποίο μεταξύ άλλων είδαμε τη στιγμή που η γιαγιά Ειρήνη αντικρίζει τον ανιψιό της μετά από 20 χρόνια, τον οποίο όμως είχε για πεθαμένο.

Η ίδια για ακόμη μια φορά έδωσε ρέστα με την ερμηνεία της, το ίδιο όμως και εκείνος. Οι δυο τους, αφού συνήλθε μετά το σοκ η γιαγιά, έκατσαν στον καναπέ και μιλώντας για όλα όσα νόμιζαν ο ένας για τον άλλο τόσα χρόνια χώρια. Η γιαγιά Ειρήνη είναι πολύ συγκινημένη με την επιστροφή του, οριακά ανακουφισμένη, μιας και μέχρι στιγμής νόμιζε ότι είχε χάσει τους πάντες από την οικογένειά της.

Φυσικά, το Twitter υποκρίθηκε ξανά στην ερμηνεία τους και φάνηκε να συγκινείται πολύ με αυτό το αντάμωμα, ωστόσο δεν πέρασε απαρατήρητη και μια σκηνοθετική γκάφα.

Τα tweets για το αντάμωμα της γιαγιάς Ειρήνης και του Παυλή στον Σασμό

Οι μισθοί των πρωταγωνιστών

Ο Σασμός είναι η πιο επιτυχημένη σειρά των τελευταίων χρόνων, αφού σε τηλεθέαση έχει ξεπεράσει μέχρι και το 25% βάζοντας "φωτιά" στα νούμερα του ALPHA. Εκτός από την πλοκή της, στα ποσοστά βοηθάνε πολύ και οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν. Ανάμεσα τους, βρίσκεται η Μαρία Τζομπανάκη, ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Μαρία Πρωτόπαππα και πολλοί άλλοι.

Όπως είναι λογικό λοιπόν τόσο από την επιτυχία που έχει δει, αλλά και από τα ονόματα, οι μισθοί να είναι αρκετά υψηλοί στους κύριους αλλά και δευτερεύοντες ρόλους.

Με τον δεύτερο κύκλο μάλιστα, ήρθε και η αναπροσαρμογή του μπάτζετ και των αμοιβών των ηθοποιών. Τα πρωτοκλασάτα ονόματα της σειράς είδαν μία σημαντική αύξηση στους λογαριασμούς τους μιας και οι αμοιβές τους έφτασαν κοντά στις 8.000 ευρώ.

Όσον αφορά τώρα στους δευτερεύοντες αλλά εξίσου σημαντικούς ρόλους της σειράς, οι ηθοποιοί αμείβονται περίπου με 5.000 έως 7.000 ευρώ, ενώ στην αμέσως επόμενη κατηγορία οι αμοιβές πάνε από 2.000 έως 3.500 ευρώ το μήνα ανάλογα με το πλήθος των σκηνών. Τέλος, όλο το υπόλοιπο καστ αμειβόταν από 800 έως 2.000 ευρώ μηνιαίως.

Σασμός μισθοί ηθοποιών

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανακοίνωση ALPHA: "Η αγαπημένη σειρά Σασμός..." - Δυσάρεστα νέα για τους τηλεθεατές

"Βόμβα" που "έσκασε" ο Σασμός στον ALPHA - Πόσα εκατομμύρια έβγαλαν από τις διαφημίσεις το 2021

Share