Γη της Ελιάς: Σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter με το ειδύλλιο Κουράκου- Ευτυχίας! «Ε όχι άλλο ρε μ@λ@κες»

Επικά τα tweets

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter με το ειδύλλιο Κουράκου- Ευτυχίας! «Ε όχι άλλο ρε μ@λ@κες»

Η σειρά "γη της ελιάς" όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA έχει "κεντρίσει" για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μιας και οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο "τρέχουν" με γοργούς ρυθμούς -δείτε εδώ σούπερ αποκλειστικό.

Όπως παρακολουθήσαμε και πριν από λίγο στο αποψινό (1/10) επεισόδιο ο αστυνόμος Κουράκος και η Ευτυχία δείχνουν να έρχονται όλο και πιο κοντά.

Φυσικά, η συγκεκριμένη σκηνή δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τους χρήστες στο Twitter καθώς κάθε βράδυ δίνουν το παρών προκειμένου να σχολιάσουν τις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους ξεκίνησαν να μιλούν για τα ενδιαφεροντά τους και τις δραστηριότητές τους πέρα από την δουλειά τους και ο αστυνόμος έδειχνε να έχει ενδιαφέρον για όλα όσα άκουγε.

Τα επικά tweets για το ειδύλλιο Κουράκου- Ευτυχίας στην "Γη της ελιάς"

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του MEGA

Το ηθικό της Αθηνάς πέφτει συνεχώς, καθώς οι συγκρατούμενές της τής κάνουν τη ζωή στη φυλακή μαρτύριο. Παρά τις πολιτικές τους διαφορές, ο Άρης με τον Χρήστο αναπτύσσουν μια φιλία που δείχνει ότι θα αντέξει στον χρόνο. Οι αμφιβολίες του Κουράκου για την ενοχή της Αθηνάς μεγαλώνουν.

Η Ασπασία προειδοποιεί σε έντονο τόνο τον Πότη να κρατήσει κρυφό το μυστικό της Αρετής και του Θανάση. Η Ισμήνη δεν δίνει στον Κωνσταντίνο τη δεύτερη ευκαιρία που της ζητά. Ο Θανάσης βγαίνει ξανά για καφέ με την Αναστασία και της δείχνει πόσο έχει μετανιώσει που την παράτησε τότε στα σκαλιά της εκκλησίας. Η Αντιγόνη επισκέπτεται τον Ισίδωρο και σε μία αυθόρμητη στιγμή είναι έτοιμη να αποκαλύψει στην Αγγελική ότι είναι κόρη της. Ο Γιώργης δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Οι εντάσεις στη φυλακή συνεχίζονται και μια κρατούμενη μαχαιρώνει την Αθηνά.