Asia Express: «Γιατί νομίζει ότι είναι σταρ στην Ταϊλάνδη;» - "Κλάμα" στο Twitter με την Χριστίνα Κολέτσα και το πλούσιο μπούστο της

Επικά τα tweets

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Asia Express: «Γιατί νομίζει ότι είναι σταρ στην Ταϊλάνδη;» -

Όπως φαίνεται το Asia Express έχει καταφέρει να "κεντρίσει" το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθώς τα νούμερα τηλεθέασης στην πρεμιέρα ήταν άκρως ικανοποιητικά, πόσο μάλλον όταν ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα project των σταθμών κορυφώνεται ολοένα και περισσότερο -δείτε εδώ αναλυτικά.

Από την άλλη, μετά την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση του Μαρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση όπου δεν κατάφεραν να αντέξουν την πίεση του ριάλιτι, σειρά είχε να μπει στο προσκήνιο και η Χριστίνα Κολέτσα από τους χρήστες του Twitter όπου δεν τους ξεφεύγει τίποτα.

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Πολυχρονίδης ενημέρωσε τα 8 ζευγάρια πως αυτό που θα τερμάτιζε τελευταίο στο νέο race θα ήταν κι εκείνο που θα αποχωρούσε στο τέλος της αποστολής. Μπορεί η Χριστίνα Κολέτσα να μην έπεισε εύκολα τους οδηγούς για οτοστόπ ωστόσο το πλούσιο μπούστο της έφερε αναταραχή στα σχόλια των twitteράδων.

Τα επικά σχόλια στο Twitter για το Asia Express

Ασύλληπτο - Πρωταγωνιστής του Κωνσταντίνου & Ελένης ο εκφωνητής του νέου ριάλιτι του STAR

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής το νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι του STAR, Asia Express με τα πλάνα από τα πρώτα κιόλας λεπτά να είναι καθηλωτικά. Το εν λόγω ριάλιτι θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, Παρασκευή και Κυριακή στις 21:00 και σίγουρα τα 9 ζευγάρια θα βιώσουν μια εμπειρία που δεν θα την ξεχάσουν ποτέ.

Μάλιστα, από την πρεμιέρα κιόλας, είδαμε και την πρώτη δοκιμασία που κλήθηκαν να κάνουν οι παίκτες, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Φίλιππο Ιωάννου να βγαίνουν νικητές.

Φυσικά, όση ώρα βρίσκεται στον αέρα το Asia Express, τρεντάρει στις πρώτες θέσεις του Twitter, με τους περισσότερους χρήστες να το αποθεώνουν. Μάλιστα, ανάμεσα στα tweets ήταν κι ένα που αποκάλυψε πως ο εκφωνητής είναι ο αγαπημένος Νικόλας από το Κωνσταντίνου και Ελένης, Στέργιος Νένες!