"Μια νύχτα του Αυγούστου": «Μόνο εγώ έχω ανατριχιάσει;» - Θριάμβευσε στην πρεμιέρα της σειράς ο Γιάννης Στάνκογλου

«Επιτέλους και κάτι ποιοτικό στην τηλεοραση»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το βράδυ της Κυριακής (2/10) πρεμιέρα έκανε η νέα σειρά της ΕΡΤ, «Μια νύχτα του Αυγούστου» όπου βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της συγγραφέως Βικτόριας Χίσλοπ. Να τονίσουμε πως η σειρά αποτελείται από 14 επεισόδιο όπου καταγράφει τον τραγικό απόηχο μιας γυναικοκτονίας.

Φυσικά, ο Γιάννης Στάνκογλου κατάφερε να γίνει trend στο Twitter καθώς η αφήγησή του ανατρίχιασε τους χρήστες στο Twitter όπου μεταξύ άλλων δεν δίστασαν να τον αποθεώσουν με τα σχόλιά τους αφού τα πρώτα πλάνα από την πρεμιέρα όπου ξεκίνησε πριν από λίγο τα λένε όλα. -Δείτε εδώ την αναγκαστική αλλαγή που χρειάστηκε να κάνει η Μαρία Καβογιάννη για τα γυρίσματα της σειράς

Αποθεώθηκε στην πρεμιέρα η σειρά, «Μια νύχτα του Αυγούστου»

Η υπόθεση και οι συντελεστές της σειράς

Η ΕΡΤ με πολύ ενθουσιασμό ανακοίνωσε πως την επόμενη σεζόν θα έχει στο πρόγραμμα της, τη νέα πολυσυζητημένη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου». Η σειρά, βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, η οποία απασχόλησε πρόσφατα, σχετικά με το τι θα συμβεί με το Νησί 2.

Το κανάλι και η συγγραφέας, σφραγίζουν έτσι την πολύ επιτυχημένη συνεργασία τους, που άρχισε τη φετινή σεζόν με το «Καρτ Ποστάλ».

Η νέα δραματική σειρά, που αποδεικνύεται επίκαιρη όσο ποτέ, διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’50, και έχει στο επίκεντρό της τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, όταν ο τελευταίος μαθαίνει ότι είχε εραστή της τον καλύτερό του φίλο.

Η Ζωή Σγουρού θα σκηνοθετήσει το σενάριο του Παναγιώτη Χριστόπουλου, ενώ στο καστ των πρωταγωνιστών συμπεριλαμβάνονται πολλοί γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί με διθυραμβικές ερμηνίες.

Τα γυρίσματα της νέας σειράς, που θα ολοκληρωθεί σε 14 επεισόδια, θα αρχίσουν τον Μάιο και την εκτέλεση της παραγωγής έχει αναλάβει η Need a Fixer.