«Σοφία μπορείς φεύγοντας να πάρεις την Καγιά;» - Ξεκίνησε το party στο twitter μετά την αποχώρηση της Χατζηπαντελή από το GNTM 5

Πως τα είδαν τα πράγματα οι χρήστες της πλατφόρμας;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Σοφία μπορείς φεύγοντας να πάρεις την Καγιά;» - Ξεκίνησε το party στο twitter μετά την αποχώρηση της Χατζηπαντελή από το GNTM 5

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και πριν από λίγα λεπτά στο αποψινό επεισόδιο 3/10 του GNTM 5, η Σοφία Χατζηπαντέλη αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της και αποχώρησε από το παιχνίδι, όπως άλλωστε ήταν συμφωνημένο. Στο twitter φυσικά τα ''τιτιβίσματα'' γράφονται κατά χιλιάδες, με τους μισούς να λυπούνται για την αποχώρησή της και τους άλλους μισούς να της ζητάνε να πάρουν μαζί και την... Βίκυ Καγιά.

Άλλωστε το χρέος της το έκανε και έδωσε την wild card της στην Κατερίνα από την Κύπρο, η οποία ήρθε για να καμαρώσει τον Γιώργο Καράβα, ωστόσο τράβηξε την δικιά της προσοχή. Μάλιστα η κριτική επιτροπή διχάστηκε λόγω των τατουάζ της και παραλίγο να μην περάσει, αφού στις ψήφους ήταν δύο - δύο.

Τα κορυφαία tweets με αφορμή την αποχώρηση της Χατζηπαντέλη

Αυτή θα είναι η αντικαταστάτρια της Χατζηπαντέλη

Η Σοφία Χατζηπαντέλη έκανε συμφωνία μόνο για να βρίσκεται στις οντισιόν, αφού μετά το ID Catwalk, τη θέση της θα πάρει ένα άλλο μοντέλο, η Ελληνοαυστραλέζα, Μαίρη Βιτινάρος. Άρα λοιπόν, στα δυο επεισόδια της νέας εβδομάδας θα δούμε αρχικά την παρουσία της, ωστόσο όταν τελειώσουν οι οντισιόν, θα έχουμε μόνο δυο κριτές, ενώ από την μεθεπόμενη θα είναι τέσσερις.

Μπορεί η Μαίρη Βιτινάρος να είναι πολύ γνωστή στον χώρο του modeling και να έχει πάνω από 100k στο Instagram, ωστόσο στην Ελλάδα αυτό το όνομα δεν είναι γνώριμο στους περισσότερους. Και αυτό συμβαίνει διότι το 29χρονο μοντέλο γεννήθηκε και κατοικούσε στην Αυστραλία. Ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι Ελληνίδα, τρίτης γενιάς μεταναστών.

Η καριέρα της απογειώθηκε όταν ξεκίνησε να διαφημίζει εσώρουχα, ενώ πλέον θεωρείται περιζήτητη για καταλόγους εσωρούχων και μαγιό, αλλά και για catwalks, καθώς με το 1,80 ύψος διαθέτει τις σωστές αναλογίες.

Όνειρο που δεν έχει γίνει πραγματικότητα προς το παρόν είναι η ένταξή της στους Άγγελους της Victoria’s Secret. Ωστόσο έχει ήδη συνεργαστεί με άλλους διάσημους οίκους, όπως τον Versace και fashion brands, το Ellipse Lingerie, και το Guess, που την έχουν επιλέξει για το λανσάρισμα των συλλογών τους με μαγιό και εσώρουχα.

Επιπλέον είναι κάτοχος τίτλου από καλλιστεία ομορφιάς, καθώς το 2012 βγήκε αναπληρωματική Miss Universe για την Αυστραλία.

Ένας ακόμα μεγάλος σταθμός στην καριέρα της, ήταν το 2016, όταν πόζαρε με τον πιλότο της F1 Daniel Ricciardo. Την ίδια εποχή οι κακές φήμες τους ήθελαν ζευγάρι, αλλά δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.