Σασμός: Θύελλα αντιδράσεων στο twitter με τον Μαθιό - Γιατί μπήκε στο στόχαστρο ο Δημήτρης Λάλος

Η σκηνή στο χθεσινό 5/10 επεισόδιο που συζητήθηκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Θύελλα αντιδράσεων στο twitter με τον Μαθιό - Γιατί μπήκε στο στόχαστρο ο Δημήτρης Λάλος

Τα τελευταία επεισόδια του Σασμού (δείτε τις σημερινές εξελίξεις) έχουν σχολιαστεί πολύ από το twitter, όπως για παράδειγμα μερικές σκηνές της Στέλλας. Χθες 5/10 όμως, στο στόχαστρο μπήκε ο Μαθιός, ο ρόλος που υποδύεται ο Δημήτρη Λάλος και έχει αγαπηθεί πάρα πολύ.

Η σκηνή που πήγε στον τάφο του Άγγελου και είπε πως δεν του άξιζε τέτοιος θάνατος, άφησε άναυδους τους χρήστες. Άλλοι έγραψαν πως παρόλο που το παίζει σκληρός είναι πολύ ευαίσθητος, άλλοι πάλι τον έκραξαν γιατί είπε τον Παύλο δειλό, ενώ ουσιαστικά είναι αυτός που σκότωσε τον ξάδερφο του και παντρεύτηκε την γυναίκα του.

Τα tweets για τον Μαθιό του Σασμού

Λίγοι το παρατήρησαν - Η σκηνοθετική "γκάφα" στον Σασμό που έγινε viral

Η σειρά «Σασμός» προβάλλεται για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα του ALPHA. Όπως έχουμε δει, η πλοκή της σειράς έχει "κλέψει" για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μιας και τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει "μιλούν" από μόνα τους (δείτε εδώ αναλυτικά πώς τα πηγαίνει).

Ωστόσο, οι φανατικοί τηλεθεατές παρατήρησαν μια σκηνοθετική "γκάφα" με αποτέλεσμα οι 2 φωτογραφίες να έχουν γίνει viral. Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε παρακάτω σε ένα από τα επεισόδια της εβδομάδας είδαμε την ίδια γυναίκα να εμφανίζεται ως κομπάρσος σε δύο διαφορετικές σκηνές, μία με τον Αστέρη και την Αργυρώ και μία με τον Στέλιο Μάινα ο οποίος μάλιστα έκανε "χαμό" με την "εισβολή' του στη σειρά.

Όπως φαίνεται, οι δυο σκηνές πρέπει να γυρίστηκαν τις ίδιες ημέρες αφού η γυναίκα στην φωτογραφία φορούσε τα ίδια ακριβώς ρούχα.

Σασμός - Η σκηνή που δεν παρατήρησε κανείςΤο στιγμιότυπο στον Σασμό