«Χυλόπιτα με το καλημέρα» - Ο Γιώργος Γεροντιδάκης έκανε είσοδο στο Σασμό και το twitter τον αποθέωσε

Όπου και να παίζει γίνεται θέμα συζήτησης

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Χυλόπιτα με το καλημέρα» - Ο Γιώργος Γεροντιδάκης έκανε είσοδο στο Σασμό και το twitter τον αποθέωσε

Μια μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη είχαμε αυτή τη σεζόν στα τηλεοπτικά δρώμενα, αφού μετά την οριστική αυλαία των «Άγριων Μελισσών», ο Γιώργος Γεροντιδάκης πήρε μεταγραφή για τον Σασμό. Η στιγμή που περίμενε το κοινό και δε το γυναικείο έφτασε απόψε 6/10, και απευθείας τα tweets άρχισαν να ανεβαίνουν το ένα πίσω από το άλλο για χάρη του ηθοποιού.

Είναι ο ένας από τους πέντε νέους ηθοποιούς, που μπήκαν στη νέα σειρά και έφεραν τα πάνω κάτω(δείτε τους εδώ), κάτι που το αποδεικνύουν και τα πολύ υψηλά νούμερα.

Τα κορυφαία tweets για την είσοδο του Γεροντιδάκη

Κάτι η έλευσή του με ένα ''φτιαγμένο'' αμάξι, κάτι η χυλόπιτα που έριξε απευθείας στη Θεοδώρα, δεν ήθελε και πολύ να γίνει εκ νέου ο αγαπημένος του κοινού.

Αυτός θα είναι ο ρόλος του στη σειρά

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ήταν ένας από τους ηθοποιούς που έκλεψε τις καρδιές των τηλεθεατών μέσα από τη συμμετοχή του στην τριετή επιτυχία του ANT1, «Άγριες Μέλισσες». Έτσι όταν ανακοινώθηκε η είσοδός του στο νέο κύκλο του Σασμού, το τηλεοπτικό κοινό της σειράς ενθουσιάστηκε. Σας αποκαλύπτουμε λοιπόν τώρα όλες τις λεπτομέρειες που γνωρίζουμε για το ρόλο που θα ενσαρκώσει στη συνέχεια της σειράς του Alpha.

Άλλη μια ηχηρή είσοδος στη σειρά, ήταν και αυτή του Στέλιου Μάινα, τον οποίο προλάβαμε να δούμε έστω και τμηματικά στα τελευταία επεισόδια της σειράς, μέσα από το όνειρο της γιαγιάς Ειρήνης. Ο Στέλιος Μάινας λοιπόν αναμένεται να βάλει και αυτός ως ένας Βρουλάκης φωτιά στην πλοκή...(διαβάστε εδώ τη συνέχεια).

Ο ταλαντούχος ηθοποιός λοιπόν, θα ενσαρκώσει τον Λευτέρη Ορφανό, έναν μυστικό αστυνομικό από τα κεντρικά της Αθήνας, ο οποίος βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε μυστική αποστολή στην Κρήτη. Καθήκον του είναι να παρακολουθεί κάθε κίνηση του Ευθύμη Φαρμάκη και των συνεργατών του, προκειμένου να αφανίσει ένα μεγάλο δίκτυο λαθρεμπόριου όπλων, που έχει στηθεί.

Η άφιξή του στην Αστυνομική Διεύθυνση του Ρεθύμνου, στην οποία αρχηγός είναι ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, θα ενισχύσει την ομάδα, καθώς τα καθήκοντά του θα αυξηθούν και ο ίδιος θα ασχοληθεί εκτός από τον Φαρμάκη, με την εξιχνίαση του φόνου του Στεφανή Σταματάκη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που θα φέρει στην επιφάνεια, ο πρώην σύζυγος της Βασιλικής επιδιδόταν σε ύποπτες δουλειές της νύχτας και συνεργαζόταν επίσης, με τον Φαρμάκη.