Πρώτο θέμα στο twitter από εχθές 17/10 η Μαριλένα Ράδου από τους Παγιδευμένους - Τι συνέβη

Η πληγωμένη Κατερίνα έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πρώτο θέμα στο twitter από εχθές 17/10 η Μαριλένα Ράδου από τους Παγιδευμένους - Τι συνέβη

Η Κατερίνα στους Παγιδευμένους, την οποία ενσαρκώνει με μεγάλη επιτυχία η Μαριλένα Ράδου, είναι η πρώην αρραβωνιαστικιά του Δημήτρη και αδελφή του Σταύρου Μαυρίδη.

Είναι δικαστής που υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη. Οργανωτική, καθώς πρέπει, χαμηλών τόνων. Αν και δείχνει δυναμική, στην πραγματικότητα χρειάζεται προστασία. Από τότε που σκοτώθηκαν οι γονείς τους και έμειναν μόνα τα αδέλφια, η Κατερίνα βρίσκει προστασία στον Σταύρο, τον οποίο θαυμάζει. Αγαπάει βαθιά τον Δημήτρη και δεν μπορεί να αποδεχθεί το γεγονός ότι η σχέση τους έχει τελειώσει. Θα κάνει απελπισμένες κινήσεις και θα βρεθεί μπλεγμένη σε έναν λαβύρινθο από τον οποίο δεν θα μπορέσει να ξεφύγει…

Στο χθεσινό 17/10 μάλιστα επεισόδιο της σειράς την είδαμε να κάνει εμετό όταν ο Δημήτρης της αποκάλυψε πως γυναίκα του πλέον είναι η Άννα... Οι χρήστες του twitter εννοείται πως δεν άφησαν αυτή την σκηνή να πέσει κάτω καθώς ταυτίστηκαν με την ψυχοσύνθεση μιας γυναίκας που ενώ αγαπάει αισθάνεται μόνη και προδωμένη.Τα Tweets για τον χαρακτήρα της Μαριλένας Ράδου στους Παγιδευμένους

Μαριλένα Ράδου: "Έβαλα ήδη σε εφαρμογή το plan B για τη μητρότητα"

Η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς Παγιδευμένοι πριν από λίγο καιρό παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και τον Γιώργο Κακογιάννη.

Μετά τον «Ήλιο» του ΑΝΤ1, συνεχίζεις στο ίδιο κανάλι με τους «Παγιδευμένους». Τι προσδοκίες έχεις από αυτό το νέο ξεκίνημα;

Ήδη έχει φανεί η επιθυμία του κοινού για... περισσότερες πληροφορίες, με ρωτάνε συνέχεια «Ποιος είναι ο δολοφόνος;». Είμαι πολύ αισιόδοξη για φέτος, δεδομένου ότι μιλάμε για ένα σίριαλ που έχει τελειώσει ήδη τον πρώτο κύκλο του με μεγάλη επιτυχία στην Τουρκία, πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά κι εδώ.

Αν ήσουν σε θέση να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή ενός πρώην σου, θα μπορούσες να είσαι αντικειμενική;

Τα πάω πολύ καλά με τους πρώην μου, τουλάχιστον με όσους θέλουν να έχουμε μια ανθρώπινη επαφή. Παρόλα αυτά είμαι πολύ αντικειμενική και προσπαθώ να είμαι δίκαιη, ενώ είμαι επίσης πολύ αυστηρή, πρώτα με τον εαυτό μου και μετά με τους υπόλοιπους. Πιστεύω πως δεν θα με επηρέαζαν τα συναισθήματά μου.

Είσαι πέντε χρόνια μόνη, σου έχει λείψει ένας σύντροφος;

Μαριλένα Ράδου

Σε αυτό το διάστημα έχουν γίνει προσπάθειες να συνυπάρξω με κάποιον, αλλά δυστυχώς πλέον είμαι τόσο συγκεκριμένη σε αυτό που θέλω και προσφέρω που το τοπίο ξεκαθαρίζει πολύ γρήγορα και από τα πρώτα ραντεβού καταλαβαίνω αν κάνει για μένα ένας άνθρωπος.

Πολλοί δεν ξέρουν ότι έχεις ήδη παντρευτεί μία φορά. Θα έκανες και δεύτερο γάμο;

Και δεύτερο και τρίτο. Για να είμαι ειλικρινής δεν με ενδιαφέρει ο γάμος και ποτέ δεν είχα όνειρο να ντυθώ νυφούλα. Ο γάμος που έκανα προέκυψε γιατί υπήρχε μεγάλη αγάπη μεταξύ μας - και υπάρχει μέχρι σήμερα. Αν ήταν αυτός ο τελευταίος μου γάμος, χαίρομαι που τον έκανα με αυτό τον άνθρωπο. Υπάρχουν τόσα πράγματα πλέον που σε κατοχυρώνουν απέναντι στον νόμο και στη μεταξύ σας σχέση, που δεν νομίζω ότι θα το ξανάκανα. Παιδί θα ήθελα πολύ να κάνω.

Αν περάσουν τα χρόνια, έχεις κάποιο plan Β όσον αφορά στη μητρότητα;

Έβαλα ήδη σε εφαρμογή το plan Β μου τον περασμένο Μάιο, που έκανα κατάψυξη ωαρίων. Σκέφτηκα πως θα ήταν καλό να το κάνω, ακόμα κι αν δεν τα χρησιμοποιήσω ποτέ, έτσι κι αλλιώς νιώθω μάνα και έτσι με φωνάζουν στις παρέες μου. Θα ήθελα να έρθει ένα παιδί με φυσικό τρόπο, αλλά αν δεν γίνει, τουλάχιστον πλέον έχω την επιλογή.