Love Island: «Εσύ γιατί κλαις πάλι βρε χαλασμένε λουτροκαμπινέ;» - "Στήθηκε πανηγύρι" στο Twitter με την σημερινή (26/10) αποχώρηση

Κλάμα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Love Island: «Εσύ γιατί κλαις πάλι βρε χαλασμένε λουτροκαμπινέ;» -

Άλλο ένα επεισόδιο του Love Island έφτασε στο τέλος του και άλλος ένας παίκτης αποχώρησε (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη και ποιος τον έδιωξε). Παρόλο που, απ' ότι φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης, δεν παρακολουθούν πολλοί το ριάλιτι, υπάρχουν μερικοί πιστοί τηλεθεατές.

Αυτοί είναι που γέμισαν και το Twitter με τα σχόλιά τους για τις σημερινές (26/10) εξελίξεις. Πολλοί ήταν εκείνοι που δεν βρήκαν σωστό το γεγονός πως έμεινε ο Παναγιώτης, όμως ορισμένοι το θεώρησαν ξεκαρδιστικό.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για το σημερινό (26/10) επεισόδιο του Love Island

Τα "καυτά" φιλιά της Κλαούντια και του Αλέξανδρου στη σουίτα του νησιού

Τα ακατάλληλα πλάνα στη βίλα του Love Island είναι πολλά (δείτε εδώ το στιγμιότυπο της Κλαούντια που δεν κόπηκε ποτέ στο μοντάζ), και φαίνεται πως δεν έχουν τέλος, αφού στο επεισόδιο της Τετάρτης 26/10 ο Αλέξανδρος δεν σταμάτησε να φιλά την Κλαούντια Πένκα.

Οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη παίκτρια άρχισε να έχει αισθήματα για κάποιον από τους άντρες του σπιτιού.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι στο Love Island θα είχα μια σχέση τόσο σοβαρή που θα έμπαινα και στη σουίτα. Κοίτα να δεις» ομολόγησε στον αγαπημένο της.

Και συμπλήρωσε: «Αγάπη μου ξέρεις πόσο ακραίο είναι για μένα που είμαστε μαζί; Δηλαδή, δεν ξέρω, δεν το χωράει το μυαλό μου γιατί στην αρχή δεν σε έβλεπα καθόλου ερωτικά. Την πρώτη φορά ήσουν απλά ένα ωραίο παιδί και χαιρόμουν για τη Νίκη που ήσασταν μαζί. Είναι η πιο φυσιολογική σχέση που έχω κάνει, να ξέρεις».

Με εκείνον να της απαντά: «πιστεύω ότι ήρθαμε πιο κοντά όταν ήρθε ο Φάνης. Τότε είχα νευριάσει τόσο άσχημα γιατί δεν μου έδινες καν σημασία, μίλαγες με τον Φάνη και λέω «ρε φίλε με κοροϊδεύει». Πραγματικά το χρωστάμε στον Φάνη, εκείνος μας ένωσε».