Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Φτάνει...» - Οργή στο Twitter με το αποψινό (29/11) επεισόδιο της Γης της Ελιάς

Τι συνέβη και εξόργισε το κοινό;

«Φτάνει...» - Οργή στο Twitter με το αποψινό (29/11) επεισόδιο της Γης της Ελιάς
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Γη της Ελιάς αποτελεί ήδη από πέρυσι μία από τις αγαπημένες επιλογές του τηλεοπτικού κοινού. Η δεύτερη σεζόν σημειώνει μεγάλη επιτυχία και η τηλεθέαση κινείται σε πολύ υψηλά ποσοστά. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι προστέθηκε μία μέρα προβολής στο πρόγραμμα του σταθμού (δείτε εδώ κάθε πότε θα προβάλλεται).

Στο αποψινό (29/11) επεισόδιο είδαμε πως η Μυρτάλη εξακολουθεί να έχει φυλακισμένο τον Αλέξη, ενώ την ίδια στιγμή, η Μαργαρίτα προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τον γιό της. Γνωρίζοντας πλέον πως έχει κάνει σχέση με τη Μυρτάλη, της ζητάει να συναντηθούν για να μάθει όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται.

Το κοινό δεν μπόρεσε να κρύψει την έντονη ενόχλησή του με την ψυχρότητα με την οποία αντιμετώπισε η Μυρτάλη τη Μαργαρίτα, ενώ εδώ και αρκετό καιρό έχει καταφέρει να εξοργίσει με τον χαρακτήρα της τους φανατικούς τηλεθεατές.

Τα σχόλια του Twitter για το αποψινό (29/11) επεισόδιο της Γης της Ελιάς

Τι θα δούμε αύριο 30/11

Την ίδια ώρα ο Στάθης είναι αποφασισμένος να ξεσκεπάσει τον Ρουφουλέα και συνεχίζει να τον παρακολουθεί, παρά την απαίτηση του Κουράκου: «Στάθη, σε ευχαριστούμε για όσα έκανες μέχρι τώρα, για τον ενδιαφέρον σου και για την πληροφορία που μας έδωσες, αλλά μέχρι εδώ. Σταμάτα να ανακατεύεσαι στις δουλειές της αστυνομίας», του επισημαίνει. Στο μεταξύ ο Ρουφουλέας δεν θα αργήσει να τον καταλάβει και θα πάρει τα μέτρα του. Η Ειρήνη προσεγγίζει ερωτικά τον Φίλιππο κι εκείνος έρχεται σε δύσκολη θέση, αλλά δεν τολμά να το πει στη Βασιλική για να μην τη φέρει σε ρήξη με την ξαδέλφη της.

Την ίδια στιγμή ο Μάνος και η Μαρίνα προσπαθούν να κάνουν την Αθηνά να ξεχαστεί, αλλά η σκέψη τους είναι διαρκώς στην Αγγελική, ενώ ο Ισίδωρος, ενοχλημένος από το στενό μαρκάρισμα του Σωκράτη, βάζει φύλακες να φρουρούν το σπίτι: «Δεν θα μπει κανείς μέσα που να μην έχω δώσει εγώ την άδειά μου», τους δίνει εντολή. Παράλληλα ο Δημοσθένης χαλάει το ταξίδι του μέλιτος του Κωνσταντίνου: «Δεν έχεις να πας πουθενά! Εχουμε δουλειές εδώ και ήδη έχουμε αργήσει. Μόλις τελειώσεις πήγαινε όπου θέλεις, με τις ευλογίες μου», του ξεκαθαρίζει. Φυσικά, όταν η Ισμήνη το μαθαίνει, απογοητεύεται.

Η Αθηνά εξακολουθεί να αποφεύγει επιδεικτικά τον Μιχάλη και ο Κουράκος αποφασίζει να μεσολαβήσει για να εξομαλύνει τις σχέσεις τους. Παράλληλα, το ρήγμα ανάμεσα σε εκείνον και την Ιουλία όλο και βαθαίνει, ενώ η Ευτυχία κρατά αποστάσεις από εκείνον. Ο Δημοσθένης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να πλησιάσει τη Μυρτάλη και όλα δείχνουν πως εκείνη θα πέσει στην παγίδα του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ο Διονύσης είναι...» - Η αποκάλυψη της Ιφιγένειας Τζόλα για τη σχέση της με τον Παπανδρέου

Η Γη της Ελιάς: «Κοίτα μην πεις τίποτα στη Βασιλική και έχουμε άλλα»

Share