Πρώτο θέμα στο Twitter η Δέσποινα Βανδή μετά το χθεσινό J2US - Χιλιάδες αντιδράσεις με το φόρεμα της

"Αι σιχτίρ πια..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρώτο θέμα στο Twitter η Δέσποινα Βανδή μετά το χθεσινό J2US - Χιλιάδες αντιδράσεις με το φόρεμα της

Το ένατο live του J2US είδαμε το βράδυ του Σαββάτου 3/12 και για ακόμη μια φορά ήταν γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις, στο τέλος του οποίου είδαμε και την αποχώρηση ενός ακόμα ζευγαριού (δείτε εδώ ποιοι έφυγαν).

Φυσικά, όσο παιζόταν το μουσικό σόου του ALPHA, τρένταρε στις πρώτες θέσεις του Twitter, όπως γίνεται και κάθε Σάββατο και για ακόμη μια φορά η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο επίκεντρο του σχολιασμού λόγω της εμφάνισής της.

Ωστόσο, αντιδράσεις προκάλεσε και με ένα σχόλιο που έκανε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τραγούδι του οποίου ερμήνευσαν ο Βασίλης Πορφυράκης και η Ματίνα Νικολάου. Δυστυχώς, δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές, με τους περισσότερους να λένε πως δεν τους ταίριαζε και πολύ εν τέλει, με την Δέσποινα Βανδή ιδιαίτερα να εξηγεί πως το τραγούδι της φάνηκε αρκετά φλατ στην περίπτωσή τους. Ο Νίκος Κοκλώνης τότε την διέκοψε για να της πει πως δεν φταίει το κομμάτι, διότι είναι trend, όμως εκείνη επέμεινε στο ότι δεν το γνωρίζει.

«Ήταν φλατ. Μου έχει τύχει να ακούσω κάποια τραγούδια που δεν μου είναι γνώριμα όσο κι αν λέει ο Νίκος και ο Σταμάτης ότι είναι μεγάλη επιτυχία, εγώ δεν το γνώριζα αυτό το κομμάτι, αλλά δεν έχει καμία σημασία», είπε χαρακτηριστικά η ίδια και συμπλήρωσε σε άλλο σημείο: «Έχει και μεγαλύτερες επιτυχίες από αυτό το κομμάτι».

Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο χθεσινοβραδινό live του J2US

Παρόλα αυτά, σε κάθε live η αγαπημένη τραγουδίστρια υιοθετεί τελείως διαφορετικά looks και πειραματίζεται πάρα πολύ με τα μαλλιά της. Άλλες φορές ο κόσμος υποκλίνεται στην ομορφιά της, άλλες φορές όμως διαφωνεί με μερικές υπερβολικές αλλαγές, όπως τότε που είχε βάλει περούκα... αγορέ! (δείτε εδώ).

Αυτή τη φορά όμως, η Δέσποινα δεν πήρε το μήκος των μαλλιών της και προτίμησε μια δημιουργία του Στέλιου Κουδουνάρη και κυριολεκτικά αποθεώθηκε από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι έπεσαν στα πατώματα με το που την είδαν! Ειδικά το φόρεμα της, που άκρως αποκαλυπτικό και εντυπωσιακό, κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις!

Πρώτο θέμα στο Twitter η Δέσποινα Βανδή μετά το χθεσινό J2US