Σασμός: «Η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρνάει στην Καλλιόπη» - Άναυδο το twitter με το μπουρλότο στο σπίτι της καπετάνισσας

Πανικός!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: «Η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρνάει στην Καλλιόπη» - Άναυδο το twitter με το μπουρλότο στο σπίτι της καπετάνισσας

Πολλά τα κομβικά σημεία στον Σασμό του Alpha, όμως η σκηνή, που είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης 6/12 έκοψε την ανάσα, καθώς μετά από πολύ καιρό είδαμε το σπίτι των Σταματάκηδων σε πραγματικό κίνδυνο.

Μια απροσεξία της Καλλιόπης ήταν αρκετή για να θέσει τον εαυτό της σε κίνδυνο αλλά και το σπίτι, καθώς έπιασε φωτιά η μονοκατοικία, τη στιγμή που εκείνη κοιμόταν.

Τα πλάνα με τη διάσωσή της από τον Παυλή, όσο και η στιγμή που έφτασε ο Αστέρης, ο Μαθιός και όλο το χωριό στο σημείο ήταν σοκαριστικά. Τα σχόλια στο twitter έπεσαν απανωτά, με κάποιους χρήστες να θεωρούν το κάψιμο του σπιτιού σημάδι της μοίρας (δείτε εδώ ποιος ηθοποιός από το σίριαλ αναμένεται να παντρευτεί).

Οι αντιδράσεις στο twitter για το ολοκαύτωμα στο σπίτι της Καλλιόπης

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης 7/12

Ο Σταύρος βλέποντας τη ζωή του να έχει πάρει την κάτω βόλτα και γνωρίζοντας πως πλέον δεν του έχει μείνει κάτι, πηγαίνει να βρει τον Αστέρη και να τον απειλήσει (δείτε εδώ τι θα συμβεί!) Η Αιμιλία ανησυχεί για τον Παύλο που πάει στο νοσοκομείο και δεν χάνει την ευκαιρία να βρεθεί ξανά κοντά του.

«Παύλο, ανησύχησα όταν έμαθα πως σε έφεραν εδώ εσπευσμένα. Ευτυχώς, απ’ ό,τι έμαθα, όλα είναι καλά, έτσι δεν είναι;», τον ρωτάει και εκείνος σπεύδει να της πει πως ακόμα δεν έχει έρθει η στιγμή να τους αφήσει χρόνους. Ομως δεν μπορεί να μην τον ρωτήσει και για τον πραγματικό λόγο που τον οδήγησε εκεί. «Σε παρακαλώ, πες μου πώς δεν εμπλέκεσαι με τον εμπρησμό στην περιουσία των Σταματάκηδων. Ξεπέρασε σε παρακαλώ τον θυμό σου. Πήγαινε παρακάτω, έχουμε μεγαλώσει πλέον, Παύλο. Θα κάνει καλό σε όλους να επιστρέψει η ειρήνη στο χωριό», του επισημαίνει, αλλά δεν της απαντά. Του αρκεί που ανησύχησε και πήγε να τον δει. Λίγο αργότερα στο δωμάτιο μπαίνει και ο Δημήτρης. Φανερά εκνευρισμένος που η γυναίκα του ανησύχησε για τον πρώην άντρα της, δεν χάνει την ευκαιρία να σχολιάσει πως του χαλάει τη ζωή.

Σασμός επεισόδια 5-8/12

Ο Παύλος παρόλο που βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου, θα συγκρουστεί μαζί του έντονα και ο Ευθύμης ξαφνικά θα βρεθεί ανάμεσα στους δύο φίλους του.

Ο Σταύρος, αποφασισμένος να διεκδικήσει το παιδί, ζητά τη βοήθεια της Στέλλας, ενώ η Αργυρώ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μαθαίνοντας πως μπορεί να χάσει το παιδί της.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια! Τι θα συμβεί στην Πέμπτη στο Σασμό, πώς θα τελειώσει η εβδομάδα!