Πρώτο trend στο Twitter το όνομα της Δέσποινας Βανδή - Τι συνέβη

Η συμπεριφορά της σχολιάστηκε έντονα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πρώτο trend στο Twitter το όνομα της Δέσποινας Βανδή - Τι συνέβη

Το J2US ξεκίνησε με λίγα νεύρα το βράδυ του Σαββάτου 17/12, καθώς ο Νίκος Κοκλώνης τα έβαλε με τους συνεργάτες του στην παραγωγή και άρχισε να τους φωνάζει, όμως τα νεύρα "μεταδόθηκαν" και στο κοινό με τους τηλεθεατές να βάζουν στο στόχαστρο όχι τον παρουσιαστή, αλλά την Δέσποινα Βανδή.

Και αυτό γιατί έκανε ένα σχόλιο που ενόχλησε. Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αφού η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Τόλης τελείωσαν την ερμηνεία τους, επισήμανε πως δεν ήθελε να συνδυάσουν το "Πότε Βούδας, πότε Κούδας" με αυτά τα ρούχα τα οποία ήταν από πάνω μέχρι κάτω γεμάτα παγέτες.

Έξαλλοι οι τηλεθεατές με την Δέσποινα Βανδή στο J2US

Πολλοί, λοιπόν, θεώρησαν πως αυτό ήταν απαράδεκτο, διότι το σύνολο δεν το επέλεξαν μόνοι τους, αρχικά, αλλά και γενικότερα τα ρούχα δεν έχουν να κάνουν με την ερμηνεία. Μάλιστα, πολλοί εξήγησαν πως δεν είναι δυνατόν να το λέει η συγκεκριμένη, η οποία φοράει συνεχώς παγέτα στα μπουζούκια. Κάποιοι έκαναν λόγο μέχρι και για ζήλια ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Αργότερα, η τραγουδίστρια σχολίασε τον Ιωάννη Μελισσανίδη και ο τρόπος που το έκανε ήταν "εκκεντρικός", με αποτέλεσμα να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στον κόσμο που την παρακολουθεί.

«Κάθε φορά διαφορετικός ο Ιωάννης! Ωραίο το στήσιμο όπως και η απόδοση. Υπάρχει όμως η εξής δυσκολία όταν τραγουδάς με την Μελίνα και είστε μαζί κάνω προσπάθεια πραγματικά να απομονώσω τη Μελίνα που με παρασύρει και θέλω να ακούσω εσένα. Πολύ ωραία η διάθεση, βρήκα όμως αρκετά σημεία τα οποία ήταν ψιλοατονάλ. Γενικότερα ήταν όμορφο», τόνισε.

«Ιωάννη μου, είχες μερικές αστοχίες εδώ και νομίζω πως το βασικό πρόβλημα ήταν στον ρυθμό. Ο ρυθμός είναι εντελώς άλλος και δεν είναι δυτικός. Είναι πολύ πιο κοφτός και πολύ πιο γρήγορος. Ήσουν λίγο πίσω στον ρυθμό», δήλωσε, με τη σειρά του, ο Σταμάτης Φασουλής απευθυνόμενος στο ζευγάρι.