GNTM 5: «Γεννημένη κατίνα» - Έξαλλο το Twitter με την Βικτώρια 

Χαμός με την συμπεριφορά της στο αποψινό σετ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: «Γεννημένη κατίνα» - Έξαλλο το Twitter με την Βικτώρια 

Πολύ απαιτητική ήταν η αποψινή 19/12 δοκιμασία που κλήθηκαν να βγάλουν εις πέρας οι 6 φιναλίστ του GNTM 5, η οποία μάλιστα χωρίστηκε σε δύο μέρη: στο πρώτο υποδύθηκαν μία σύγχρονη γυναίκα, που φεύγει από τη δουλειά της για να συναντήσει τις φίλες της για τη βραδινή τους έξοδο και φωτογραφήθηκε λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό της - και συγκεκριμένα στο Citroën Ami, που θα κερδίσει η νικήτρια του τελικού.

Ωστόσο, αμέσως μετά, έπρεπε να μπουν στο αμάξι και να αλλάξουν όσο πιο γρήγορα μπορούν προκειμένου να φωτογραφηθούν στην είσοδο του κλαμπ. Για όλα αυτά, είχαν μόνο 5 λεπτά και μάλιστα δεν ήξεραν το ρούχο που θα φορούσαν για το 2ο μέρος, παρά μόνο η Μαρίτα που είχε το αβαντάζ λόγω του ότι ήταν η νικήτρια της προηγούμενης φωτογράφισης (δείτε εδώ σε ποια έδωσε το disadvantage).

Μάλιστα, κατά την διάρκεια του σετ της Κότυ, είδαμε να γίνεται ο κακός χαμός καθώς δεν κατάφερε να διαχειριστεί τα 4 λεπτά τόσο καλά για αυτό και δεν πρόλαβε να φορέσει στο 2ο μέρος τις μπότες της, με αποτέλεσμα να βγει έξω και να ποζάρει ξυπόλητη, κρατώντας τα παπούτσια της στους ώμους τους.

Ωστόσο, η Βικτώρια και η Μαρίτα ήταν φανερά αντίθετες με αυτό που έκανε, τονίζοντας πως βγαίνει εκτός concept και κανονικά έπρεπε να ακυρωθεί η λήψη της. Όταν μάλιστα τελείωσε το σετ της, πήγε στα κορίτσια και όταν αντιλήφθηκε ότι συζητάνε για εκείνη, δεν έκρυψε την ενόχλησή της και τους είπε ότι δεν έχει πρόβλημα με ότι κι αν λένε, αρκεί να το λένε μπροστά της.

Με αφορμή την έντονη αντίδραση των 2 αυτών κοριτσιών και δε της Βικτώρια, το twitter για ακόμη μια φορά την κάρφωσε στο τοίχο και σχολίασε την συμπεριφορά της και την... "κακία" της.

Το twitter έστησε στον τοίχο την Βικτώρια