Survivor All Star: «ΦΥΓΕ ΧΘΕΣ» - Έξαλλο το Twitter με τον Σπύρο Μαρτίκα

Έχει σπάσει τα νεύρα των τηλεθεατών

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «ΦΥΓΕ ΧΘΕΣ» - Έξαλλο το Twitter με τον Σπύρο Μαρτίκα

Λίγο πριν φτάσει στο Survivor All Star στο τέλος του για αυτή την εβδομάδα, οι τηλεθεατές θέλησαν να σχολιάσουν όλα όσα συνέβησαν στο επεισόδιο της Τετάρτης 18/1 και παρόλο που συνέβησαν πολλά, εκείνοι στάθηκαν κυρίως σε ένα πρόσωπο.

Ο λόγος για τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος, όχι μόνο κατακεραύνωσε την Σταυρούλα και την ξεμπρόστιασε για όσα έκανε πριν ακόμη μπει στο παιχνίδι, αλλά έκανε και μία κίνηση κατά τη διάρκεια του αγώνα κατά του μισθοφόρου, Κώστα Αναγνωστόπουλου, με εκείνον να του απαντά με τον πιο επικό τρόπο.

Οι αντιδράσεις του κοινού για τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor All Star

Πιο συγκεκριμένα, ο φαρμακοποιός ανέφερε πως ο αντίπαλός του του κλώτσησε την μπάλα στο ματς και όταν ο Γιώργος Λιανός του έδωσε τον λόγο για να απαντήσει γιατί το έκανε, ο ίδιος απάντησε απλά: «Πάμε παρακάτω», χωρίς να θέλει να ανοίξει διαμάχη με τον Μαρτίκα, ο οποίος θα μπορούσε άνετα να κάνει την τρίχα τριχιά και να το φτάσει στο άλλο άκρο.

Διαβάστε επίσης: Ποιος θα αποχαιρετήσει μια για πάντα τον Άγιο Δομίνικο;

Το κοινό, λοιπόν, τον έβαλε στο στόχαστρο και δεν σταμάτησε να σχολιάζει την συμπεριφορά του, διότι κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έχει βγάλει τόση κακία. Φυσικά, δεν έμειναν ασχολίαστοι και κάποιοι άλλοι παίκτες για εντελώς διαφορετικούς λόγους, ωστόσο.