Πρώτο trend στο Twitter Κανάκης, Σερβετάς & Κιούσης - Τι συνέβη

Ο κακός χαμός από σχόλια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πρώτο trend στο Twitter Κανάκης, Σερβετάς & Κιούσης - Τι συνέβη

Το βράδυ της Παρασκευής 20/1 οι Ράδιο Αρβύλα έβαλαν τα καλά τους για να "ξεσαλώσουν" στο Βινύλιο το οποίο είχε θέμα το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Αντώνης Κανάκης πήρε φόρα και άρχισε να κάνει μεγάλες αποκαλύψεις στον αέρα του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τη βρισιά που βροντοφώναξε) και αυτό φυσικά είχε ως αποτέλεσμα το να γίνει χαμός με τους τηλεθεατές, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν λεπτό στο Twitter εκφράζοντας την γνώμη τους.

Μία από τις αποκαλύψεις που έκανε ο παρουσιαστής αφορούσε περίφημο νεύμα του πολιτικού στην Δήμητρα Λιάνη: «Θα σας πω, μπορώ να το πω πια. Περπατούσαμε στο σαλόνι και κάποια στιγμή, όπως είχα τον Ανδρέα Παπανδρέου αγκαζέ και περπατούσαμε, μου είπε ότι θα έρθει και η Δήμητρα. Εγώ βέβαια, μάλλον, άσπρισα, με είδε που άλλαξα χρώμα και μου λέει «μην ανησυχείς».

«Εντάξει πρόεδρε, σας παρακαλώ πρέπει να πάτε να αγοράσετε παπούτσια δετά και όχι αυτά που φοράτε για να μην γλιστρήσετε» του λέω και πήγαν και πήραν παπούτσια από το Λονδίνο. Μου τα έφερε και εκεί συζητήσαμε ότι «ναι, να έρθει και η κυρία Δήμητρα αλλά να αφήσετε λίγο χρόνο γιατί θα έχουμε πολύ κόσμο στο Ελληνικό που θα γινόταν τότε η υποδοχή».

«Γι’ αυτό και καθυστέρησε να έρθει η Δήμητρα», πρόσθεσε στην περιγραφή με τον Γιάννη Σερβετά να υπογραμμίζει χαρακτηριστικά: «Έτσι ακριβώς και είχαμε το περίφημο νεύμα μετά τον κόσμο. Πάρα πολύ ωραία ιστορία».

Ο κακός χαμός στο Twitter με την σημερινή (20/1) εκπομπή του Βινυλίου στο κανάλι του ΑΝΤ1