"Ξεφτίλα" - Έξαλλοι οι τηλεθεατές με την σκηνή Αστέρη & Σταύρου στο αποψινό 25/1 επεισόδιο του Σασμού

Χαμός για ακόμη μια φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

«Ηταν ξάδελφός σου και η αλήθεια είναι πως πολλές φορές μου είχε ζητήσει χρήματα. Μια για τα χωράφια, μια για το σπίτι του. Δεν είμαι τράπεζα, Μαθιό, και κάποιος έστω και αργά θα πρέπει να μου ξεπληρώσει όλα αυτά τα χρήματα», του εξηγεί. Ο Μαθιός ταράζεται που ανακαλύπτει τις συναναστροφές του ξαδέλφου του, ενώ η Καλλιόπη μαθαίνει για τον καβγά του Αστέρη με τον Σταύρο και τη ζώνουν τα φίδια.

Η Αργυρώ παλεύει για το αν πρέπει να πει την αλήθεια στον Αστέρη για τον Πετρή και η Μαρίνα την ενθαρρύνει, όπως και η γιαγιά Ειρήνη. «Είναι δικαίωμά του να ξέρει και καλύτερα είναι να το μάθει τώρα. Δύο χρόνια τώρα αγνοεί την ύπαρξη του παιδιού του και θα πληγωθεί πολύ όταν μάθει την αλήθεια. Σου έχει σταθεί ο άντρας αυτός, Αργυρώ, και το λιγότερο που μπορείς να του κάνεις είναι να του μιλήσεις για το παιδί που στερήθηκε αυτά τα χρόνια. Το παιδί σας», της τονίζει η μητέρα της. Ομως η Ασπα έχει εντελώς αντίθετη άποψη. Της εξηγεί πως το καλύτερο για όλους θα είναι να μη μάθει ποτέ την αλήθεια. Ξέρει πως μόνο έτσι οι δυο τους θα κρατηθούν σε απόσταση.

Η Νάντια δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση από τη Βασιλική και ξαφνιάζει τον Μαθιό και τον Νικηφόρο που δεν ξέρει τι να κάνει μετά την αποκάλυψη της Τζένης. «Τι είδους αστείο είναι αυτό που μου κάνεις, μητέρα;», τη ρωτά και συνεχίζει: «Για ποιο λόγο της είπες να έρθει να μείνει μαζί μας; Δεν έχουμε καμία συγγενική σχέση μαζί της, γνωρίζεις ότι έχω αρχίσει να τρέφω συναισθήματα και εσύ με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Ποιος ξέρει τι θα βάλει με το μυαλό της τώρα η Τζένη. Ξεχνάς αλήθεια ότι εκείνη έχει μέσα της το παιδί μου και όπως και να έχει θα πρέπει να σταθώ στο πλευρό της;», καταλήγει.

Η Βασιλική τού εξηγεί με καλή διάθεση πως οφείλει να βοηθήσει ένα κορίτσι που είναι μόνο στη ζωή και έχει ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ από την κοινωνία. Και πάλι όμως δεν συμμερίζεται την απόφασή της να μείνει στο σπίτι τους. Ο Παύλος και η Αιμιλία έρχονται κοντά μετά την αποκάλυψη του Ευθύμη, ενώ η Αννα φέρνει οικογενειακό κλίμα στο σπίτι τού Λευτέρη και της Θοδώρας όσο ο Παντελής προσπαθεί να καλύψει την απουσία της στο χωριό.

Αυτές ήταν οι εξελίξεις που είδαμε στο αποψινό 25/1 επεισόδιο του Σασμού και για ακόμη μια φορά άφησαν τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό (δείτε εδώ τι απάντησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για το ενδεχόμενο της τρίτης σεζόν).

Ωστόσο, η σκηνή που τους καθήλωσε ήταν αυτή με πρωταγωνιστές τον Σταύρο και τον Αστέρη.

Ο πρώτος, ειδικότερα, πήγε να μιλήσει στον δεύτερο προκειμένου να σταματήσει όλη αυτή την επίθεση και τον κυνηγητό στην Αργυρώ καθώς θέλει να της πάρει τον Πετρή. Ο Αστέρης λοιπόν ήθελε να του τονίσει πως είναι λάθος αυτό που κάνει καθώς η Αργυρώ θα καταρρεύσει αν της πάρει το παιδί.

Ο Σταύρος όμως, ήταν ανένδοτος και του είπε ξεκάθαρα πως ήθελε να την πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, με τον ίδιο να βγαίνει εκτός εαυτού, το ίδιο όμως και ο Αστέρης, ο οποίος του έδωσε μπουνιά! Τότε, με ειρωνεία αλλά και ηρεμία ο Σταύρος τού είπε: «Την έβαψες φίλε» και αμέσως κάλεσε την αστυνομία.

Η συγκεκριμένη σκηνή έκανε έξαλλους τους χρήστες του Twitter οι οποίοι τάχθηκαν για ακόμη μια φορά κατά του Σταύρου και φυσικά υπέρ του Αστέρη!

Τα σχόλια του Twitter για την σκηνή Αστέρη - Σταύρου στο αποψινό 25/1 επεισόδιο του Σασμού