Παγιδευμένοι: «Λεβεντογιάννη αγόρι μου...» - Η σκηνή με Άννα & Δημήτρη που παραλήρησε ολόκληρο το twitter

Από το σημερινό (30/1) επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: «Λεβεντογιάννη αγόρι μου...» - Η σκηνή με  Άννα & Δημήτρη που παραλήρησε ολόκληρο το twitter

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό τη Δευτέρα 30/1 στους Παγιδευμένους με την Άννα και το Δημήτρη να είναι για άλλη μια φορά στο επίκεντρο με τον έρωτά τους αλλά και όλα τα εμπόδια, που συνοδεύουν αυτόν.

Η σιωπή της Aννας οδηγεί στην προφυλάκισή της και έτσι ο Δημήτρης καταρρακωμένος ορκίστηκε ότι θα ανακαλύψει τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να τη στηρίξει.

Τα πράγματα δεν πάνε καλά και έτσι η Άννα βρίσκεται συντετριμμένη στη φυλακή, χωρίς να μπορεί να θυμηθεί σχεδόν τίποτα από εκείνο το βράδυ. Οι συναντήσεις της με τον Δημήτρη είναι το μόνο πράγμα που της δίνει λίγη δύναμη, ενώ από την άλλη ο Αλέκος με τη σειρά του οργανώνεται για να συγκεντρώσει στοιχεία που ενοχοποιούν την Άννα (δείτε εδώ την ανακάλυψη, που θα σοκάρει τον Αλέκο).

Το twitter μπορεί να βλέπει την ηρωίδα να βρίσκεται ένα βήμα πριν να καταστραφεί η ζωή της, όμως παράλληλα ''λιώνει'', καθώς βλέπει το Δημήτρη να τα δίνει όλα για εκείνη και να μη λείπει από το πλευρό της.

Οι αντιδράσεις στο twitter με τη στήριξη του Δημήτρη στην Άννα

Όσα θα δούμε στο αυριανό (31/1) επεισόδιο

Οι δυο τους είναι σίγουροι ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στον τόπο του εγκλήματος. Ο Σπύρος, στην προσπάθειά του να κόψει κάθε πρόσβαση του Δημήτρη, απομακρύνει τον Ανδρέα από την υπόθεση της Αννας. Ο Ανδρέας και ο Δημήτρης μένουν χωρίς να έχουν τίποτα στα χέρια τους για να συνεχίσουν τις έρευνες. Η Αννα στη φυλακή προσπαθεί να θυμηθεί τι έγινε τη μοιραία νύχτα.

Η παραμονή της εκεί αποδεικνύεται σκληρή για την ίδια, αλλά σωτήρια για τις συγκρατούμενές της που ζητούν τις νομικές της γνώσεις. Ο Ανδρέας στο μεταξύ πιέζει τη Νατάσα να αποκαλύψει στη Δανάη την αλήθεια για εκείνον. «Πρέπει να ξέρει ότι είμαι ο πατέρας της. Αν δεν της το πεις εσύ θα το κάνω εγώ», την προειδοποιεί. Η Λίνα στο μεταξύ προσπαθεί να συνέλθει, αλλά οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο σχολείο την οδηγούν στο να το εγκαταλείψει κρυφά και να έρθει πιο κοντά με την επικίνδυνη παρέα της Νεφέλης και του Ακη.

Την ίδια ώρα ο Αλέκος πιέζει ακόμα περισσότερο για την καταδίκη της Αννας, φέρνοντας στον Σταύρο στοιχεία που την ενοχοποιούν. «Είναι άριστη στη σκοποβολή. Μάλιστα έχει βγει πρώτη και σε διαγωνισμό», του επισημαίνει και του δίνει τα έγγραφα που το αποδεικνύουν.

Ο Δημήτρης, μη έχοντας άλλη επιλογή, παίρνει μια απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο την καριέρα του προκειμένου να βρει την αλήθεια και να αθωώσει την Αννα. «Θα παραιτηθώ», λέει του πατέρα του. «Μην πετάς τόσα χρόνια δουλειάς. Πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου και να έχουν την καριέρα σου» του τονίζει, αλλά εκείνος δεν ακούει.