Παγιδευμένοι: «Με ξεκάνατε» - Πανηγύρι στο Twitter με την σκηνή των Λεβεντογιάννη και Λαγούτη

Για άλλη μια φορά έκαναν τα μαγικά τους οι τουιτεράδες!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: «Με ξεκάνατε» - Πανηγύρι στο Twitter με την σκηνή των Λεβεντογιάννη και Λαγούτη

Το χθεσινοβραδινό (1/2) επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» άφησε για ακόμη μια φορά το "στίγμα" του στους τηλεθεατές και όχι μόνο. Οι χρήστες του twitter δεν μπορούσαν να μην σχολιάσουν την σκηνή των Μιχάλη Λεβεντογιάννη και Πέτρο Λαγούτη, οι οποίοι έψαχναν με φακούς μέσα στα σκοτάδια για να βρούν στοιχεία στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άγγελος (δείτε εδώ ποιος τον σκότωσε).

Ο κακός χαμός στο twitter με τους Παγιδευμένους

Το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε με ενδιαφέρον τις σκηνές ενώ οι χρήστες του twitter δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης όλα όσα έβλεπε. Είδαμε ότι ο Δημήτρης Μαρκέτος παραιτήθηκε από την θέση του ως εισαγγελέας καθώς θέλει να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του Άννα και να την βοηθήσει.

Μάλιστα πήγε στο σημείο που έγινε ο φόνος του Άγγελου και εξιχνίασε βοηθητικά στοιχεία για την αποφυλάκισή της κάτι το οποίο δεν άφησε ασχολίαστο το Twitter. Οι χρήστες το Twitter λοιπόν δεν σταμάτησαν να παρομοιάζουν τον Δημήτρη με τον Σέρλοκ Χολμς αλλά και την δική μας Αγγελική Νικολούλη η οποία δίνει πάντα «φως» στις δύσκολες αστυνομικές υποθέσεις.

Τα tweets για τους παγιδευμένους

Τα tweets για τους παγιδευμένους

Οι άλλη μια στιγμή των τουιτεράδων που"έδωσαν" πόνο

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό τη Δευτέρα 30/1 στους Παγιδευμένους με την Άννα και το Δημήτρη να είναι για άλλη μια φορά στο επίκεντρο με τον έρωτά τους αλλά και όλα τα εμπόδια, που συνοδεύουν αυτόν.

Η σιωπή της Aννας οδηγεί στην προφυλάκισή της και έτσι ο Δημήτρης καταρρακωμένος ορκίστηκε ότι θα ανακαλύψει τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να τη στηρίξει.

Τα πράγματα δεν πάνε καλά και έτσι η Άννα βρίσκεται συντετριμμένη στη φυλακή, χωρίς να μπορεί να θυμηθεί σχεδόν τίποτα από εκείνο το βράδυ. Οι συναντήσεις της με τον Δημήτρη είναι το μόνο πράγμα που της δίνει λίγη δύναμη, ενώ από την άλλη ο Αλέκος με τη σειρά του οργανώνεται για να συγκεντρώσει στοιχεία που ενοχοποιούν την Άννα (δείτε εδώ την ανακάλυψη, που θα σοκάρει τον Αλέκο).

Το twitter μπορεί να βλέπει την ηρωίδα να βρίσκεται ένα βήμα πριν να καταστραφεί η ζωή της, όμως παράλληλα ''λιώνει'', καθώς βλέπει το Δημήτρη να τα δίνει όλα για εκείνη και να μη λείπει από το πλευρό της.