Σασμός: «Αστέρηηη...Σε πειράξανε;» - Το πανηγύρι των τουιτεράδων με την Αργυρώ και την Καλλιόπη

Η ανησυχία στο μεγαλείο της...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Σασμός: «Αστέρηηη...Σε πειράξανε;» - Το πανηγύρι των τουιτεράδων με την Αργυρώ και την Καλλιόπη

Δευτέρα (6/2) σήμερα και στο κανάλι του Alpha, οι πιστοί τηλεθεατές της δραματική σειράς, «Σασμός» έκατσαν να δουν τις εξελίξεις, με πρωταγωνιστή για ακόμη μια φορά τον Αστέρη. Βέβαια, δεν γινόταν να μείνει ασχολίαστο κάποιο επεισόδιο, όπως αυτό.

Η εξαφάνιση του Αστέρη διαδόθηκε στο χωριό και όλοι φοβήθηκαν για τα χειρότερα, ενώ η Καλλιόπη απειλούσε Θεούς και δαίμονες. Ο Μαθιός είχε τύψεις που άφησε μόνο του τον αδερφό του. Παράλληλα η Αργυρώ αποφάσισε να μείνει κοντά στον Πετράκη. Η οικογένεια του Παντελή ενώθηκε και πάλι.

Διαβάστε επίσης: Σασμός: Πένθιμες ώρες για την Αργυρώ - Η είδηση για τον Αστέρη που την σοκάρει

Ο Φαρμάκης αποκάλυψε ξεκάθαρα στο Μανόλη το είδος της συνεργασίας τους, ενώ η Θοδώρα για μια ακόμη φορά προβληματιζόταν για τις δουλειές του Λευτέρη και ανησυχούσε για το ποιος πραγματικά είναι. Η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη προσπαθούσαν να λογικέψουν τον Παύλο, να μην κινηθεί εναντίον Αστέρη για μην ξεκινήσει η βεντέτα.

Η Αργυρώ ανησυχούσε ιδιαίτερα στον Σασμό για την εξαφάνιση του Αστέρη και ήταν σίγουρη πως κάτι είχε γίνει. Η ένταση που προέκυψε με τον Παυλή όμως δεν έμεινε ασχολίαστη στο Twitter.

Τα σχόλια των τουιτεράδων για το αποψινό (6/2) επεισόδιο του Σασμού