Survivor All Star: Περιμένει τον Πρίαμο με το νυφικό στο χέρι - Πρώτο όνομα στο Twitter η Καρολίνα Καλύβα

Και δεν έχει δείξει ακόμα το μήνυμά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Περιμένει τον Πρίαμο με το νυφικό στο χέρι - Πρώτο όνομα στο Twitter η Καρολίνα Καλύβα

Το επεισόδιο της Τετάρτης 22/2 του Survivor All Star είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα, καθώς η νικητήρια ομάδα πρόκειται να ακούσει ηχητικά μηνύματα από τους συγγενείς και τους φίλους της, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονται και οι σχέσεις των παικτών.

Όπως έγινε γνωστό πρώτα από εμάς εδώ στο youweekly.gr, το έπαθλο θα το κερδίσουν για άλλη μία φορά οι κόκκινοι και έτσι ο Στάθης Σχίζας (δείτε εδώ την ατάκα "κόλαφο" που πέταξε για την Παναγιώταρου), ο Σπύρος Μαρτίκας, αλλά και οι υπόλοιποι θα επικοινωνήσουν έστω και έτσι με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Μάριος Πρίαμος, παρόλο που δεν φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει την κατάσταση ανάμεσα σε εκείνον και την Ελευθερία Ελευθερίου, ύστερα από το φιλί και το ειδύλλιο που δημιουργήθηκε με την Καρολίνα, θα δεχθεί ένα μήνυμα από την Καλύβα, όπως θα τον ενημερώσει στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για το μήνυμα της Καλύβα στον Πρίαμο στο Survivor All Star

Αυτό φάνηκε και από το τρέιλερ που ξεκίνησε να προβάλλεται από χθες το βράδυ και αυτό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο κοινό, με αποτέλεσμα τα πληκτρολόγια των τουιτεράδων να έχουν πάρει φωτιά. Έχει πέσει τρελό γέλιο με το γεγονός ότι εκείνη δεν αφήνει σε ησυχία τον Κύπριο και τους φαίνεται απελπισμένη και έτοιμη για γάμο, ενώ εκείνος δεν έχει ιδέα τι τον περιμένει, ενώ πολλοί ανυπομονούν να δουν την αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου μόλις δείξει το μήνυμά της.

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο

Ωστόσο, το αυριανό 23/2 επεισόδιο αναμένεται ακόμα πιο κρίσιμο, μιας και δούμε ακόμα έναν παίκτη να μαζεύει τα πράγματά του, να παίρνει το αεροπλάνο και να επιστρέφει στην Ελλάδα.

Γιώργος Κόρομι, Αφροδίτη Σκαφιδά, Μελίνα Μεταξά και Κώστας Παπαδόπουλος είναι οι υποψήφιοι αυτής της εβδομάδας και το Youweekly.gr σας έχει από τώρα τον παίκτη που αποχωρεί!

Ο λόγος λοιπόν για τον... Κώστα Παπαδόπουλο! Πολλοί περιμέναμε, η αλήθεια είναι, την Μελίνα Μεταξά, λόγω του τραυματισμού της, ωστόσο ο ζαχαροπλάστης είναι τελικά αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους!