MasterChef 7: «Έχω δει ταινία να τελειώνει έτσι...» - "Χαμός" στο twitter με την Μαρία Μπέη

Πρώτο trend!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 7: «Έχω δει ταινία να τελειώνει έτσι...» -

Η Μαρία Μπέη μπήκε ξανά στο MasterChef 7 και πριν καλά καλά προλάβει να κερδίσει την θέση της στη βίλα του ριάλιτι μαγειρικής, άρχισαν τα παρατράγουδα. Οι αντιδράσεις κατά την είσοδό της ήταν ποικίλες και έντονες, ενώ και η ίδια δεν διατήρησε την ψυχραιμία της.

«Ήθελα να μπω μέσα στο σπίτι χωρίς τον Δημήτρη για να κλείσω τα στόματα σε κάποιους που έλεγαν ότι είναι εδώ λόγω του Δημήτρη. Ο Δήμητρης δεν είναι εδώ. Θα ήθελα να είναι γιατί είναι ο άνθρωπος που αγαπώ. Και τελικά την πήρα. Πάμε σπίτι να τα κάνουμε όλα πουτ…α», είπε εκείνη μεταξύ άλλων για την είσοδό της (δείτε εδώ τον σύντροφό της και πόσο καιρό είναι μαζί).

«Μπαίνει η Μαρία, η… Μπέλλου; Δεν ξέρω πως την λένε καν στο επίθετο. Μπαίνει η Μαρία Μπέλλου. Και σκάει η Μπέλλα. Ω Bella Ciao», έλεγαν μεταξύ τους οι παίκτες στον εξώστη.

«Κοίταξα τον Ηλία (σ.σ. Καζιόλι) γιατί είχαν ένα beef και της έλεγε πως είσαι έτσι, μήπως έχεις τρακάρει με κανένα τρένο; Ότι τον έχεις βάλει τον Δημήτρη στο βρακί σου και τέτοια και λέω, αν μπει αυτή μέσα κλάφ’ τα Χαράλαμπε, θα γελά και το παρδαλό κατσίκι», αναφέρθηκε επίσης.

«Το Μαράκι μπήκε μέσα με πολύ τουπέ και νομίζει ότι είναι κάποια. Πιο μούφα παπούτσι δεν έχω δει ποτέ στην ζωή μου», ακούστηκε στο τέλος.

Εκείνη με τη σειρά της, δήλωσε έπειτα: «Από τη στιγμή που είναι ο Ηλίας στο σπίτι, έχω βρει σε ποιον θα δώσω το disadvantage!».

"Χαμός" στο twitter με την Μαρία Μπέη στο MasterChef 7

Κατά τη διάρκεια της "μονομαχίας" της με τον Παναγιώτη είχε ένα ατύχημα, όμως, καθώς της χύθηκε όλο το μείγμα στο πρόσωπό της και έτσι πέρα από όλα τα άλλα, οι τηλεθεατές "έμειναν" περισσότερο σε αυτό και τα σχόλια στο twitter "έπεσαν βροχή", με το γέλιο να ρέει άφθονο.