Survivor All Star: Δεκάδες αντιδράσεις στο twitter με την σχέση του Ηλίας Μπόγδανου και τη Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου

Φουλ ερωτευμένο το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Δεκάδες αντιδράσεις στο twitter με την σχέση του Ηλίας Μπόγδανου και τη Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου

Πολλοί είναι οι δεσμευμένοι του Survivor All Star τους οποίους πίσω στην Ελλάδα τους περιμένουν οι σύντροφοι τους. Ανάμεσα τους βρίσκεται ο Ηλίας Μπόγδανος ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια διατηρεί δεσμό με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, πρώην παίκτρια του GNTM.

Στο χθεσινό 8/3 επεισόδιο μάλιστα, έχοντας οι Μπλε κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας, ο Ηλίας έλαβε μήνυμα από την αγαπημένη του. Η αντίδραση του έκανε τηλεθεατές και συμπαίκτες να καταλάβουν πως είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της.

«Για ακόμα μια φορά νιώθω περήφανη και τυχερή που έχω δίπλα μου ένα τόσο καθαρό, χαμογελαστό και ηθικό άτομο. Να είσαι σωματικά και ψυχικά στο μέρος που βρίσκεται και να απολαμβάνεις στο έπακρον αυτή την εμπειρία. Κάθε βράδυ με την Σούσι κάνουμε αγκαλιές και σου μεταφέρουμε την θετική μας ενέργεια. Ξέρω ότι το νιώθεις! Ο καιρός περνάει γρήγορα και έρχονται πολύ ωραίες ημέρες! Σε αγαπάμε πολύ», του έγραψε στο μήνυμα του και τον έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα.

«Σας ευχαριστώ πολύ που με στηρίζετε κάθε φορά που σας μιλάω με την Αλεξάνδρα. Αν μπορώ να της μεταφέρω κάτι μιας και μας έδειξε γέρους πριν... εύχομαι να γεράσουμε μαζί», της απάντησε, ενώ έχει ξαναπεί πως θέλει να την παντρευτεί.

Τα λόγια λοιπόν αυτά του Ηλία Μπόγδανου, έκαναν όλο το twitter να "λιώσει" και να μιλάει για τον έρωτα τους!

Δείτε επίσης: ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι!

Τα tweets για Μπόγδανο - Εξαρχοπούλου

Τι θα δούμε σήμερα 9/3 στο Survivor All Star

Πέμπτη 9/3 σήμερα και το Survivor All Star επιστέφει με νέο επεισόδιο στο οποίο για ακόμη ένα βράδυ θα επικρατήσει μεγάλη αναστάτωση. Χθες 8/3 οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν για το έπαθλο επικοινωνίας και μίλησαν με φίλους και συντρόφους, ωστόσο, απόψε έχουν έπαθλο φαγητού.

Όπως έχουμε παρακολουθήσει τόσο οι Διάσημοι όσο και οι Μπλε έχουν τις δικές τους εντάσεις. Η Ελευθερίου έχει φτάσει στα όρια της λόγω του Μαρτίκα, ενώ από την άλλη ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης δεν περνάει καθόλου ωραία ψυχολογικά στην παραλία του.

Όπως είδαμε λοιπόν στο trailer, ο Παναγιώτης θα καταγγείλει πως κάποια άτομα της ομάδας του δεν του συμπεριφέρεται καθόλου καλά με αποτέλεσμα να έχει πιεστεί πάρα πολύ. Στην προσωπική του συνέντευξη μάλιστα θα ξεσπάσει σε κλάματα.

Για την ιστορία να γνωρίζετε πως ο Παναγιώτης έχει έρθει πολλές φορές σε σύγκρουση με τον Ηλία Γκότση τον οποίο υποστηρίζουν οι φίλοι του.