MEGA: "Πολύ άρρωστο" - Σάλος με το χθεσινό 13/3 επεισόδιο του Μαύρου Ρόδου

Έγιναν έξαλλοι οι χρήστες του twitter με την σκηνή Βίκου - Αλεξίας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MEGA:

Στο χθεσινό 13/3 επεισόδιο της σειράς Μαύρο Ρόδο, παρακολουθήσαμε τον Βίκο να ψάχνει ένθερμα το παρελθόν του και οι έρευνές του φτάνουν σ’ έναν βουλευτή που έχει σχέση με αυτό. Και δεν μιλάμε για έναν όποιον κι όποιον άντρα, καθώς ο συγκεκριμένος βουλευτής είναι ο πεθερός του άντρα που είχε παράνομη σχέση και σκότωσε η Ζωή Τσαγγαράκη (μοναχή Φιλαρέτη). Ουσιαστικά πρόκειται για τον πεθερό του πατέρα του Βίκου!

Δεν ήταν όμως αυτό το γεγονός που έκανε τους τηλεθεατές να αντιδράσουν και το twitter να πάρει "φωτιά" από τα δεκάδες σχόλια που έγιναν, κάνοντας το hashtag #mavrorodo να βρίσκεται στα πρώτα trend χθες το βράδυ.

Αυτή η σκηνή εξόργισε τους τηλεθεατές του Μαύρου Ρόδου

Ο λόγος για την σκηνή που έδειξε το trailer πως Βίκος και Αλεξία θα κάνουν για πρώτη φορά έρωτα. Η Αλεξία μετά το θάνατο της μητέρας της - συγκεκριμένα την δολοφονία της - ήρθε κοντά με τον εραστή της ο οποίος είναι και εκείνος που έδωσε εντολή για την σφαίρα που τελικά βρήκε εκείνη.

Στο επεισόδιο ωστόσο αποδείχθηκε πως η σκηνή ήταν απλά ένα όνειρο και τίποτα παραπάνω, γεγονός που άφησε τους πάντες άφωνους, αφού την περίμεναν πως και πως.

Δείτε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Ο ακόλαστος βίος της Κασσιανής αποκαλύπτεται

Οι σημερινές 14/3 εξελίξεις της σειράς

Ο Βίκος απαγάγει τον παλιό βουλευτή που είχε εξαφανίσει το όνομά του από τα αρχεία του ορφανοτροφείου. Απειλεί να τον σκοτώσει αν δεν του πει τον λόγο που το έκανε. Η Ελισάβετ επιστρέφει με τον Πέτρο στην Πάτρα. Η Πολυξένη εξασφαλίζει μία φωτογραφία της Κασσιανής από την κοσμική της ζωή και θέλει να την εκβιάσει. Συγκρούεται με τον Θέμη, ο οποίος δεν θέλει να παρανομήσει και αρνείται να της αυξήσει και το ποσοστό στο συμφωνητικό.

Η Τασούλα αρχίζει να βλέπει διαφορετικά τον Σταυρίνο. Το σχέδιο για να ζηλέψει η Αλεξία τον Παναγιώτη μπαίνει σε εφαρμογή. Ο Σαράντος αφήνει υπαινιγμούς στον Λευτέρη για τον πατέρα του και την Ελισάβετ. Θα μάθει ο Βίκος την αλήθεια για το παρελθόν του;