Σασμός: «Πες ναι Αργυρώ!» - ''Αναβρασμός'' στο twitter με την πρόταση του Αστέρη στη μητέρα του παιδιού του

Δείτε το βίντεο με τη σκηνή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: «Πες ναι Αργυρώ!» - ''Αναβρασμός'' στο twitter με την πρόταση του Αστέρη στη μητέρα του παιδιού του

Οι τελευταίες εξελίξεις, που βλέπουμε στο Σασμό αφήνουν την αίσθηση της χαράς, αλλά και της λύπης αφού από τη μία η Μαρίνα υποφέρει για τον πυροβολισμό του Αντώνη και από την άλλη η Αργυρώ λιώνει για τον Αστέρη (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος των πρωταγωνιστών).

Το ζευγάρι μπορεί να έχει σμίξει ξανά, ωστόσο όσο ζει στο χωριό δε θα μπορεί να είναι με τίποτα ελεύθερο. Για το λόγο αυτό στο επεισόδιο της Παρασκευής 17/3 είδαμε τον Αστέρη να κάνει μια ιδιαίτερη πρόταση στο κορίτσι του...

Η επίσκεψη λοιπόν του Σταματάκη στο γραφείο της Αργυρούς την έκανε να συγκινηθεί, αφού της ζήτησε να φύγουν για οπουδήποτε με το παιδί...Να τονίσουμε στο σημείο αυτό λοιπόν, πως δεν ήταν μόνο η Αργυρώ αυτή, που ''έλιωσε'' αλλά και οι περισσότεροι χρήστες του twitter, που έκαναν μοναδικά σχόλια για την ιδέα αυτή του Αστέρη!

To twitter αποθέωσε την πρόταση του Αστέρη στην Αργυρώ

Αυτό είναι το φρικιαστικό τέλος της γιαγιάς Ειρήνης

Ο Σασμός έχει την τιμή, μεταξύ άλλων, να έχει στο δυναμικό του δυο ολόκληρα χρόνια τώρα μια συγκλονιστική ηθοποιό, με μεγάλο ιστορικό: Την Όλγα Δαμάνη. Η τηλεοπτική «Γιαγιά Ειρήνη», ξεκίνησε την καριέρα της με διάφορες θεατρικές παραστάσεις στο Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν» ενώ αργότερα ακολούθησαν διάφορες τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες.

Τα τελευταία δυο χρόνια το κοινό την αποθεώνει καθημερινά για την ερμηνεία της στη σειρά του ALPHA (δείτε εδώ τι γράφουν στο twitter) που σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Η αλήθεια είναι πως από τον πρώτο κύκλο είχε ακουστεί πως θα πεθάνει. Αυτό, βέβαια, όχι μόνο δεν συνέβη ποτέ αλλά είναι ολοφάνερο πως όσο περνάει ο καιρός αναλαμβάνει και περισσότερη δράση.

Σασμός: Θα την βρουν κρεμασμένη! Αυτό είναι το φρικιαστικό τέλος της Γιαγιάς Ειρήνης

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, λοιπόν, είναι από τις ηρωίδες που θα συνεχίσουν στον τρίτο κύκλο, αλλά όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από καλά επιβεβαιωμένες πηγές του περιοδικού Tv24 το μέλλον της θα είναι σύντομο και συγκεκριμένα θα κρεμαστεί αφού κρύβει και άλλα μυστικά από την οικογένειά της.