"Σάλος" στο twitter για την Κατερίνα Δαλάκα - Επιστρέφει στο Survivor All Star;

Τι συνέβη μετά τις αποκαλύψεις του Ατζούν Ιλιτζαλί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Τις τελευταίες ημέρες επικρατεί ένας μεγάλος "χαμός" σχετικά με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί προχώρησε σε δηλώσεις για την αποβολή τους από το Survivor All Star και τα στοιχεία που βρέθηκαν στο κινητό που χρησιμοποίησαν (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε). Οι δυο τους θεώρησαν πως αυτό είναι μία δικαίωση για εκείνες και αμέσως προχώρησαν σε αναρτήσεις "καρφιά" λίγο μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης του Τούρκου παραγωγού (δείτε εδώ αυτή της Δαλάκας και εδώ αυτή της Ασημίνας).

Δεν είναι, όμως, οι μόνες που έχουν προχωρήσει σε αναρτήσεις. Το κοινό και οι πιστοί ακόλουθοι των κοριτσιών έχουν βάλει "φωτιά" στα πληκτρολόγιά τους, γεμίζοντας το twitter με σχόλια, στα οποία απαιτούν από την παραγωγή του ΣΚΑΪ και του Ατζούν να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο η ξανθιά πρωταθλήτρια. Πολλοί υποστηρίζουν ότι μπορεί να συμβεί, αλλά με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα και το γεγονός πως έχει περάσει τόσος καιρός δείχνει πως αυτό δεν θα συμβεί.

Το κοινό απαιτεί την επιστροφή της Δαλάκας στο Survivor All Star

Αυτοί οι παίκτες δεν την ήθελαν μέσα στο παιχνίδι

Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που έχουν διαρρεύσει στο Twitter φαίνεται πως η ίδια αποκάλυψε ποια είναι τα πρόσωπα που δεν την ήθελαν στο παιχνίδι, γι' αυτό και δεν επέστρεψε, αλλά και ποια είναι αυτά που την υποστήριξαν.

Ανάμεσα στα χιουμοριστικά tweets, λοιπόν, αναγράφεται πως η πρωταθλήτρια δεν επικοινώνησε με κανέναν τελικά, αλλά ο λόγος που πλησίασε έναν από τους locals ήταν για να ξυριστεί. Πέρα, όμως, από την πλάκα, η ίδια αποκάλυψε στο Space πως τέσσερις ήταν εκείνη που δεν ήθελαν να την ξαναδούν στο παιχνίδι και δεν ήταν άλλοι πέρα από τον Σπύρο Μαρτίκα, τον Νίκο Μπάρτζη, την Αφροδίτη Σκαφίδα και τον Στάθη Σχίζα. Αντίθετα, στο πλευρό της ήταν ο Ηλίας Γκότσης και ο Σάκης Κατσούλης.

undefined

undefined

undefinedundefined