Survivor all star: «Για τον Σάκη δεν ξέρω, αλλά ο Γκότσης έκλ@σε!» - Της τρελής στο twitter με τον Κατσούλη

«Ναι ρε παιχτούρα μου!»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Για τον Σάκη δεν ξέρω, αλλά ο Γκότσης έκλ@σε!» - Της τρελής στο twitter με τον Κατσούλη

Ενώ ο στίβος μάχης του αποψινού (20/3) επεισοδίου του Survivor all star είναι σε εξέλιξη, έχοντας και οι δύο ομάδες απουσίες (δείτε εδώ ποιοι δεν αγωνίστηκαν) βλέποντας τους κόκκινους, που μπορεί να επικρατεί χαμός τις τελευταίες εβδομάδες στην καλύβα τους και να χάνουν ασυλίες και έπαθλα φαγητού, σήμερα τα άφησαν όλα πίσω και βάζουν τα δυνατά τους για την ασυλία και να πάνε στο συμβούλιο του νησιού θεατές.

Από τους πιο πολυσυζητημένους πόντους, που κερδίζουν μέχρι τώρα οι Διάσημοι, είναι αυτός του Σάκη Κατσούλη, που τον πήρε με ευκολία θα λέγαμε. Οι χρήστες του twitter, λοιπόν, δεν δίστασαν να αποθεώσουν τον επιχειρηματία, με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Τα σχόλια των τουιτεράδων για τον Κατσούλη στο Survivor all star

Διάσημοι ή μαχητές απόψε στο Survivor all Star;

Ακόμα μια εβδομάδα ξεκίνησε για το βράδυ της Κυριακής 19/3 για τους παίκτες του Survivor All Star, η 11η συγκεκριμένα και τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά για τους Κόκκινους, που την προηγούμενη κατάφεραν κι έκαναν 3 στα 3 νίκες στις ασυλίες κι έχασαν απλά το έπαθλο επικοινωνίας.

Μετά από έναν αρκετά απαιτητικό αγώνα μάχης με κατά βάση το στοιχείο της λάσπης έφτασαν στο συμβούλιο του νησιού και έπρεπε να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους, στην προκειμένη τη Νικόλ που δηλώνει πολύ στεναχωρημένη για το αποτέλεσμα αυτό. Απόψε, έχουμε τον δεύτερο στίβο μάχης, επίσης απαιτητικό με έντονο το στοιχείο του νερού. Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που έρχονται από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, απόψε η «γκαντεμιά» των Κόκκινων θα σπάσει αφού θα καταφέρουν να κερδίσουν τον στίβο μάχης και οι Μαχητές θα πάνε στο συμβούλιο για να ψηφίσουν, όχι με τον κλασικό τον τρόπο. Για όσους περίμεναν πως σε μια ήττα τους οι μαχητές θα έριχναν πάλι στον τάκο τον Γιώργο Ασημακόπουλο κάνουν λάθος! Άλλο όνομα θα βγει απόψε προτεινόμενο (δείτε το εδώ)!