Ο Παράδεισος των Κυριών: «Πνίγηκε η Σύρμω» - Δεκάδες αντιδράσεις για την σειρά του ALPHA

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών: «Πνίγηκε η Σύρμω» - Δεκάδες αντιδράσεις για την σειρά του ALPHA

Άλλο ένα επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, προβλήθηκε στις οθόνες μας το βράδυ της Τρίτης 21/3 και μία είναι η σκηνή που χαράχτηκε στο μυαλό των τηλεθεατών. Πιο συγκεκριμένα, η Όλγα, αφού κουράστηκε να δίνεται στην σχέση της με τον Αποστόλη, μόλις ο Γιάμαλης μπήκε στη ζωή της όλα άλλαξαν.

Αυτή τη φορά, οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά και έτσι εκείνος την φίλησε και αφού έγινε αυτό η Όλγα έτρεξε να τα πει όλα στην αγαπημένη της φίλη, Σύρμω, η οποία παραλίγο να πνιγεί με όσα της εξομολογήθηκε εκείνη. Το γεγονός όμως πως αντί να την μαλώσει την υποστήριξε είναι αυτό που σχολιάστηκε έντονα στο twitter (δείτε εδώ τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας).

Οι αντιδράσεις στο twitter για τον Παράδεισο των Κυριών

Προσοχή τηλεθεατές!

Το μεσημέρι της Κυριακής (19/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» βρέθηκε καλεσμένο ο Χρήστος Πλαϊνης. Ο γνωστός ηθοποιός, που στην φετινή τηλεοπτική σεζόν τον απολαμβάνουμε στην δραματική σειρά του ALPHA, «Παράδεισος των κυριών» μίλησε για την επαγγελματική του πορεία.

Μεταξύ άλλων ο Χρήστος Πλαϊνης αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του στην σειρά, αλλά και στις εξελίξεις (δείτε εδώ την απόφαση του καναλιού), που θα ακολουθήσουν σε βάθος χρόνου, με τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει.

«Δεν ζηλεύει. Ο Μάρκος δεν πίστεψε ποτέ ότι θα να είναι με τη Μιράντα και δεν το είχε και ξεκάθαρο πώς θα ήθελε να είναι μαζί της. Με τη Μιράντα ταίριαξε περίεργα, διαφορετικά οπότε δεν ζηλεύει. Δεν είναι ένα συναίσθημα που το νιώθει.

Την αγαπάει, την εκτιμάει, είναι ερωτευμένος μαζί της και θέλει να είναι καλά εκείνη και βλέποντας ότι εκείνη είναι καλά, κάνει την υπέρβαση και είναι εντάξει με αυτό. Είναι ο άνθρωπος από το μέλλον! Δεν είναι σίγουρο εάν θα σώσει το γάμο του με την Πιπίτσα γιατί ήδη της έχει πει μια φορά να χωρίσουν. Νομίζω ότι έρχονται δύσκολες μέρες στην οικογένεια», ανέφερε ο ηθοποιός για τη σειρά.