MEGA: «Πλάκα μας κάνετε;» - "Εξοργισμένοι" οι τηλεθεατές με το χθεσινό επεισόδιο του Μαύρου Ρόδου

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MEGA: «Πλάκα μας κάνετε;» -

Όπως έχουμε παρακολουθήσει στο Μαύρο Ρόδο, η Ελισάβετ είναι παραδομένη στον έρωτα του Πέτρου. Για χάρη του (και μεταξύ άλλων) έχει φύγει από το μοναστήρι, έχει βγάλει τα ράσα και ζει μια κανονική ζωή στο σπίτι της. Παρόλα αυτά όμως, ορισμένες απόψεις της παραμένουν ίδιες.

Μπορεί ο Πέτρος να θέλει να προχωρήσουν ένα βήμα πιο πέρα τη σχέση τους, ωστόσο, η ίδια δεν είναι έτοιμη ακόμη. Μάλιστα, στο χθεσινό 21/3 επεισόδιο, την είδαμε να του "βάζει φρένο" στις ορέξεις του.

Το κλίμα ήταν πιο ερωτικό, και όλοι πίστευαν πως η μεγάλη ώρα ήρθε, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να "εξοργιστούν" με την Ελισάβετ!

Δείτε επίσης: «Αυτή τη βδομάδα θα ολοκληρωθεί ο...» - Το spoiler "φωτιά" της Φωτεινής Παπαθεοδώρου!

Τι γράφτηκε στο twitter για το Μαύρο Ρόδο

Τι θα δούμε στο σημερινό 22/3 επεισόδιο 82

Η Πολυξένη συναντά τον Μητροπολίτη και τον πιέζει για τον διαγωνισμό, κρατώντας στα χέρια της τις φωτογραφίες της νεαρής Κασσιανής: «Δεν νομίζω πως θα θέλατε να δυσφημιστεί η μονή! Οπως έχω εγώ αυτές τις φωτογραφίες, μπορεί να τις έχει και ο καθένας», του λέει με νόημα και εκείνος καταλαβαίνει πως πρέπει να ακυρώσει τον διαγωνισμό. Ομως, μια πολιτική παρέμβαση τον φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση και αφορά τη Φιλαρέτη. Η Αλεξία βρίσκεται ξανά στο δωμάτιο του Βίκου και οι δύο παραδομένοι στο πάθος τους, κάνουν έρωτα για πρώτη φορά. «Είμαι τόσο ευτυχισμένη», του λέει και τον αγκαλιάζει (θα μείνει ωστόσο έγκυος και θα σκάσει μεγάλο σκάνδαλο).

Την ίδια ώρα, η Κύρα ζητάει τη βοήθεια της Θάλειας προκειμένου να σώσει την εγγονή της: «Ξέρω ότι εκείνος σκότωσε την κόρη μου και τώρα θέλω να σώσω την εγγονή μου! Οσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ κινδυνεύει η Αλεξία κοντά στον Βίκο», της τονίζει. «Μείνετε ήσυχη και όλα θα γίνουν, δεν πρόκειται να επιτρέψω να πάθει κάτι η Αλεξία, σας το υπόσχομαι». Παράλληλα, ο Θέμης αποφασίζει να πάρει πιο δραστικά μέτρα για να μάθει αν η κόρη του συναντιέται ακόμα με τον Βίκο, ενώ ένα πρόσωπο-κλειδί τού προσφέρει πολλά χρήματα και παραπάνω εξουσία με την προϋπόθεση να σκοτώσει τον Βίκο.