Γη της Ελιάς: «Χτυπιέμαι! Τι είδωλο» - Η Αρετή έμαθε ότι ο Ανδρέας είναι παντρεμένος και τον κυνήγαγε με την καραμπίνα

Η σκηνή που έκανε το Twitter να "κλάψει"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γη της Ελιάς: «Χτυπιέμαι! Τι είδωλο» - Η Αρετή έμαθε ότι ο Ανδρέας είναι παντρεμένος και τον κυνήγαγε με την καραμπίνα

Άκρως απολαυστικό ήταν το αποψινό 23/3 επεισόδιο της Γης της Ελιάς (δείτε εδώ ποιοι αποχωρούν) με πρωταγωνίστρια την Αρετή. Συγκεκριμένα, η ίδια μετά τον Στάθη είδανε να ανεβαίνει η ψυχολογία της στον ουρανό μιας και ερωτεύτηκε τον Ανδρέα.

Ωστόσο, φαίνεται πως εκείνος έκρυβε πολύ σημαντικά και μεγάλα μυστικά, όπως για παράδειγμα το γεγονός πως είναι παντρεμένος, κάτι που κατάλαβε η Αρετή από ένα τηλεφώνημα!

Μάλιστα, εκείνη δεν δίστασε να.. πάρει την καραμπίνα και να αρχίσει να τον κυνηγάει και έτσι ο Ανδρέας έφυγε φορώντας μονάχα τα εσώρουχά του!

Φυσικά, η σκηνή αυτή ήταν άκρως απολαυστική και έκανε τους χρήστες στο Twitter να κλάψουν από τα γέλια!

Τα σχόλια στο Twitter για την επική σκηνή Αρετής - Ανδρέα στην Γη της Ελιάς

«Λυπάμαι αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί» - Την αφήνει σύξυλη!

Η κίνηση της Ιουλίας να αγοράσει κρυφά τα κτήματα του Δημοσθένη, φέρνει τα πάνω-κάτω στη σχέση της με τον Στάθη, ενώ η αποκάλυψη της αλήθειας σηματοδοτεί την αρχή του τέλους τους και μάλιστα λίγο πριν τον γάμο τους! Το περιοδικό TiviSirial έχει όλο το ρεπορτάζ για την σειρά του Mega, Γη της ελιάς.

Από την Μαρία Μεταξητινού

Ο Στάθης βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, μετά την απόφαση του Δημοσθένη να πουλήσει τα χωράφια με τις ελιές. Αισθάνεται ότι δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει εξίσου στις οικονομικές απαιτήσεις της συμβίωσής του με την Ιουλία και παράλληλα έχει αρχίσει να ζορίζεται για το αν θα καταφέρει να κάνει τον γάμο που της είχε υποσχεθεί τον Ιούνιο. Την ίδια στιγμή η Ιουλία κανονίζει πίσω από την πλάτη του να πάρει τα κτήματα μόνο και μόνο για τον Στάθη, για να μπορεί να έχει μια δουλειά και να μην αισθάνεται μειονεκτικά απέναντί της. Κάνει λοιπόν τη συμφωνία με τον Δημοσθένη και φυσικά του ζητάει να μην πει ποτέ τίποτα στον Στάθη. Ο Δημοσθένης συμφωνεί και υπό άκρα μυστικότητα πουλάει τους ελαιώνες του στην Ιουλία:

«Σε παρακαλώ, πρέπει να βρεις έναν τρόπο να μείνει ο Στάθης στη δουλειά. Αυτό θέλω τώρα από σένα και τίποτε άλλο», του λέει. Λίγο αργότερα ο Δημοσθένης ενημερώνει τον Στάθη: «Ξάδελφε, το σκέφτηκα, δεν θα πουλήσω. Λέω να κρατήσω τον ελαιώνα και έτσι μπορείς να συνεχίσεις να δουλεύεις στα κτήματα επ’ αόριστον», του ανακοινώνει και ο Στάθης παίρνει μεγάλη χαρά: «Ευτυχώς ξάδελφε, γιατί δεν σου κρύβω ότι ζορίστηκα πάρα πολύ», του εμπιστεύεται.

Επειδή όμως τίποτα δεν μένει κρυφό, κάποια στιγμή ο Στάθης μαθαίνει την αλήθεια ότι τα κτήματα ανήκουν στην Ιουλία, από μια καθαρή σύμπτωση και γίνεται έξαλλος. Οπως έχουμε δει, ο Στάθης είναι ένας περήφανος άντρας που δεν δέχεται καμία βοήθεια ή παραχώρηση και ειδικά από τη γυναίκα που αγαπάει και της το έχει δείξει πολλές φορές. Μέχρι και για το σουπερμάρκετ που δεν ήθελε η Ιουλία χρήματα από τον Στάθη λέγοντάς του «είναι αστείο», τον έκανε έξαλλο και της είχε μάλιστα τονίσει: «Αστείο είναι για σένα. Για μένα είναι πάρα πολύ σοβαρό και είναι η τελευταία φορά που γίνεται αυτή η κουβέντα».

Ωστόσο η Ιουλία μάλλον δεν μέτρησε καλά την αντίδραση του Στάθη όταν έκανε την κρυφή συμφωνία και αντί να του κάνει καλό, έφερε το αντίθετο αποτέλεσμα, καθώς ο Στάθης της ζητάει τον λόγο: «Πήγες και πήρες τα κτήματα πίσω από την πλάτη μου; Γιατί; Σου ζήτησα εγώ κάτι τέτοιο;», θα της πει και μάλιστα της χτυπάει και το γεγονός ότι ο Ισίδωρος θα είχε χίλια δίκια αν τον αποκαλούσε προικοθήρα κι αυτός, επειδή εκείνη του έδωσε το δικαίωμα: «Με ξέρεις τόσα χρόνια, Ιουλία. Πώς σου πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσα να δεχτώ κάτι τέτοιο; Λυπάμαι αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί», της ξεκαθαρίζει, μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το σπίτι της και τη ζωή της.

Γη της ελιάς αποκλειστικό: «Λυπάμαι αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί» - Την αφήνει σύξυλη!

Ο Φίλιππος βοηθάει την Ειρήνη να φύγει κρυφά από το σπίτι της, ενώ η Βασιλική είναι κάθετα αντίθετη, θεωρώντας πως αυτή η κίνηση θα τον φέρει σε ρήξη με τον Δημοσθένη και θα κινήσει υποψίες. Τελικά η Ειρήνη το σκάει από το σπίτι της και εξομολογείται στον Λεωνίδα πως πηγαίνει ακόμα στο σχολείο, ενώ η Ασπασία και ο Δημοσθένης την ψάχνουν παντού. Μάλιστα ο Φίλιππος και η Βασιλική τούς λένε ψέματα για να την καλύψουν και η Βασιλική μοιράζεται κάποιες πληροφορίες με τη θεία της για να την καθησυχάσει. Την ίδια ώρα ο Λεωνίδας, φοβούμενος το μπλέξιμο με τον πατέρα της, αποφασίζει να χωρίσει με την Ειρήνη, αλλά ο Δημοσθένης, υπό την απειλή όπλου, απαιτεί από τον Λεωνίδα να του πει πού βρίσκεται η κόρη του. Λίγο αργότερα η Αρετή «καρφώνει» στην Ασπασία και τον Δημοσθένη ότι είδε την Ειρήνη στην καφετέρια και τρέχουν άμεσα εκεί για να την πείσουν να γυρίσει πίσω στο σπίτι. Η αντίδραση της όμως δεν θα τους αρέσει καθόλου.

Η Δήμητρα δίνει όλο και μεγαλύτερο ερωτικό πάτημα στον Κυριάκο, θέλοντας να τον παγιδέψει, ενώ εντοπίζει κι άλλες μελανιές στο σώμα της μικρής Φιλιώς και ζητάει από τον παππού της να κάνει αμέσως καταγγελία. Παράλληλα η Δήμητρα βρίσκει νέες ζωγραφιές της Φιλιώς που καθρεφτίζουν τον ψυχισμό της μικρής, αναγκάζοντας τον Κουράκο και τον Μιχάλη να αναλάβουν δράση. Ο εισαγγελέας δίνει άδεια παρακολούθησης του σπιτιού με κρυφές κάμερες. Το υλικό τελικά ενοχοποιεί τον Κυριάκο και η αστυνομία κινείται αστραπιαία για να τον συλλάβει.