Survivor all star: «Άσε μας Εύη μου που δεν...» - Χαμός στο twitter με την Σαλταφερίδου και τον Γκότση

«Με αυτούς που έμεινες κουκλίτσα μου»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Άσε μας Εύη μου που δεν...» - Χαμός στο twitter με την Σαλταφερίδου και τον Γκότση

Μετά την αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου, από το Survivor all star (δείτε εδώ πόσα πήρε) και στην συνέχεια μετά την συνέντευξη της στο πρωινό μας, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, κατηγορώντας την ίδια.

Πιο συγκεκριμένα, απάντησε για την αποβολή του Ηλία Γκότση και το χαρτάκι που βρέθηκε στην κατοχή του, για την σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Σταυρούλας Χρυσαειδή, στην οποία "δημιουργεί προβλήματα" η Μελίνα Μεταξά, και πολλά ακόμη.

Διαβάστε επίσης: Βασάλος και Σταυρούλα αγκαλιά - Διέρρευσε φωτογραφία από την παραλία του Survivor All Star

«Κοιτάω μόνο τα καλά», είπε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκε για το unfollow του Ηλία Γκότση, ανέφερε απορριμένη: «Εμένα; Δεν το ήξερα είναι η αλήθεια. Δεν μπορώ να φανταστώ εμένα συγκεκριμένα γιατί μπορεί να με έκανε unfollow, παρόλο που καταλαβαίνω. Εμένα έκανε μόνο ή κι άλλους παίκτες από το παιχνίδι; Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να έχει γίνει και να έχει κάνει unfollow εμένα. Αν υπάρχουν κι άλλα άτομα, καταλαβαίνω ίσως ότι θα ήθελε να πάρει κάποιος άλλος το μέρος του σε όσα έγιναν, γιατί συμμετείχαν κι άλλα άτομα σε αυτά τα πράγματα που ακούστηκαν ότι έφταιγε ο Ηλίας».

Και συμπλήρωσε για το όλο σκηνικό με την αποβολή του: «Εγώ εκείνη την ημέρα σήκωσα το χέρι μου, αλλά όχι γιατί συμμετείχα, αλλά γιατί ήθελα να πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση, σε σχέση με το κινητό που αναφέρθηκε, ο Ηλίας να έχει επαφή με τηλέφωνο. Δεν ήμουν ούτε σε αυτό το χαρτάκι, το χαρτάκι αυτό το είδα πρώτη φορά και πάλι εξεπλάγην και πήρα τον λόγο και είπα "παιδιά, αποκλείεται να έχει γράψει ο Ηλίας αυτό το χαρτάκι, δεν ξέρει αγγλικά" - δείτε εδώ το βίντεο με όλη της την συνέντευξη.

Όλα αυτά, που είπε η Εύη Σαλταφερίδου, δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους χρήστες του twitter, οι οποίοι τα σχολίασαν με τον δικό τους ξεχωριστό και μοναδικό τρόπο.

Τα σχόλια των τουιτεράδων για την Εύη Σαλταφερίδου και τον Ηλία Γκότση στο Survivor all star

Τα tweets με την Σαλταφερίδου

Τα tweets με την Σαλταφερίδου